BUCAK FATİH GENÇLİK PARKI AÇILDI

Yaşam 27.05.2016 - 10:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK FATİH GENÇLİK PARKI AÇILDI

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Fatih Gençlik Parkı törenle açıldı.
Açılış törenine Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata,  Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu başta olmak üzere resmi daire amir ve müdürleri yanı sıra sivil toplum örgütleri dernek ve oda başkanları, vatandaşlar ve davetliler katıldı. Törende, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, hedeflerinin yirmi mahallede yirmi büyük park açmak olduğunu bunlardan üçünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Ramazan ayı içerisinde Sanayi Mahallesinde yapılanyeni modern parkın açılışını yapacaklarını belirten Mutlu, "Fatih Gençlik Parkı çocuklarımızın çok büyük beğenisini kazandı. Misyonda parkımızın isminin Fatih Gençlik Parkı olmasına rağmen çocuklarımız ve gençlerimiz bu parkımıza içinde barındırdığı oyun gruplarının türü nedeniyle survivor parkı diye adlandırıyor. Bu parkımızda tenis kortu, basketbol sahası, 5 ile 15 yaş arası çocuklarımızın oyun sahaları, süs havuzları ve kafeterya bulunuyorr" dedi. Burdur Valisi Hasan Kürklü ise "İnsanı yaşat ki devletimiz yaşasın diyen bir kültür anlayışımız var. İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımlardan birisidir. Özellikle çocuklarımızın geleceği açısından bu tür yatırımların büyük önemi var" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Burdur Valisi Hasan Kürklü ve protokolün katılımı ile Fatih Gençlik Parkının açılışı yapıldı. Açılış sonrası Burdur Valisi Hasan Kürklü ve beraberindeki protokol parkı gezdi, çocuklar ile sohbet edip, çocuklar ve Bucak Kaymakamı İsmail Bayata ile basketbol ve tenis oynadı.
Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Fatih Gençlik Parkı törenle açıldı.

Açılış törenine Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata,  Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu başta olmak üzere resmi daire amir ve müdürleri yanı sıra sivil toplum örgütleri dernek ve oda başkanları, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Törende, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, hedeflerinin yirmi mahallede yirmi büyük park açmak olduğunu bunlardan üçünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Ramazan ayı içerisinde Sanayi Mahallesinde yapılanyeni modern parkın açılışını yapacaklarını belirten Mutlu, "Fatih Gençlik Parkı çocuklarımızın çok büyük beğenisini kazandı. Misyonda parkımızın isminin Fatih Gençlik Parkı olmasına rağmen çocuklarımız ve gençlerimiz bu parkımıza içinde barındırdığı oyun gruplarının türü nedeniyle survivor parkı diye adlandırıyor. Bu parkımızda tenis kortu, basketbol sahası, 5 ile 15 yaş arası çocuklarımızın oyun sahaları, süs havuzları ve kafeterya bulunuyorr" dedi.

Burdur Valisi Hasan Kürklü ise "İnsanı yaşat ki devletimiz yaşasın diyen bir kültür anlayışımız var. İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımlardan birisidir. Özellikle çocuklarımızın geleceği açısından bu tür yatırımların büyük önemi var" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Burdur Valisi Hasan Kürklü ve protokolün katılımı ile Fatih Gençlik Parkının açılışı yapıldı. Açılış sonrası Burdur Valisi Hasan Kürklü ve beraberindeki protokol parkı gezdi, çocuklar ile sohbet edip, çocuklar ve Bucak Kaymakamı İsmail Bayata ile basketbol ve tenis oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.