BUCAK EMİN GÜLMEZ ORTAOKULU KADERİNE Mİ TERKEDİLDİ?

Eğitim 19.06.2019 - 15:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK EMİN GÜLMEZ ORTAOKULU KADERİNE Mİ TERKEDİLDİ?

Burdur ili Bucak İlçesinin en köklü ortaokullarından biri olan Emin Gülmez Ortaokulu inşaatının bir an önce bitirilip eğitim öğretime hazır hale gelmesi bekleniyor.
                         Burdur ili Bucak İlçesinin en köklü ortaokullarından biri olan Emin Gülmez Ortaokulu inşaatının  bir an önce bitirilip eğitim öğretime hazır hale gelmesi bekleniyor. Konu ile ilgili Kamu-sen Türk Eğitim-sen Burdur il başkanı Orhan Akın sözlerinde şunlara yer verdi: “İlçenin en geniş ve kalabalık öğrenci kayıt alanına sahip ortaokul, bitmeyen inşaatı ile eğitim camiasını tedirgin etmeye devam ederken,23.07.2018 tarihinde bitmesi gereken inşaat son aşamasına gelmesine rağmen, çatısının yarısında kiremit olmadığından dolayı ,yağan yağmurlarla birlikte, yapılan emekleri ortadan kaldıracak seviyeye geldi. Ortalıkta  dağılan inşaat malzemeleri ,güvenlik tedbirlerinin olmayışı, ne zaman biteceği belli olmayan inşaat, bir takım soru işaretlerini insanın aklına getiriyor. Sorumluların bir an önce şu soruların cevabını da vererek kamuoyunu aydınlatma zorunluluğu vardır.               .   Veliler ilkokul zorunlu olduğu halde ulaşım ücretlerini cebinden ödeyerek daha kaç yıl TOKİ mahallesine öğrencilerini göndermeye devam edecektir?             .  Öğrenci sayısı düştüğü için ,norm fazlasın duruma düşen öğretmenlerin mağduriyetinden kimler sorumlu olacaktır?             .Milletin vergisi ile yapılan binanın gecikmesinden dolayı ortaya çıkan maliyeti, kimin cebinden çıkacaktır?  Emin Gülmez Ortaokulunun bir an sorumluların bir araya gelerek ortak çözüm yolu bulmalarını bekliyor ,konunun Türk Eğitim sen tarafından takip edileceğini eğitim camiamızla paylaşıyoruz.” şeklinde sözlerini bitirdi.  
Burdur ili Bucak İlçesinin en köklü ortaokullarından biri olan Emin Gülmez Ortaokulu inşaatının bir an önce bitirilip eğitim öğretime hazır hale gelmesi bekleniyor.

                  

      Burdur ili Bucak İlçesinin en köklü ortaokullarından biri olan Emin Gülmez Ortaokulu inşaatının  bir an önce bitirilip eğitim öğretime hazır hale gelmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili Kamu-sen Türk Eğitim-sen Burdur il başkanı Orhan Akın sözlerinde şunlara yer verdi:

“İlçenin en geniş ve kalabalık öğrenci kayıt alanına sahip ortaokul, bitmeyen inşaatı ile eğitim camiasını tedirgin etmeye devam ederken,23.07.2018 tarihinde bitmesi gereken inşaat son aşamasına gelmesine rağmen, çatısının yarısında kiremit olmadığından dolayı ,yağan yağmurlarla birlikte, yapılan emekleri ortadan kaldıracak seviyeye geldi. Ortalıkta  dağılan inşaat malzemeleri ,güvenlik tedbirlerinin olmayışı, ne zaman biteceği belli olmayan inşaat, bir takım soru işaretlerini insanın aklına getiriyor. Sorumluların bir an önce şu soruların cevabını da vererek kamuoyunu aydınlatma zorunluluğu vardır.

              .   Veliler ilkokul zorunlu olduğu halde ulaşım ücretlerini cebinden ödeyerek daha kaç yıl TOKİ mahallesine öğrencilerini göndermeye devam edecektir?

            .  Öğrenci sayısı düştüğü için ,norm fazlasın duruma düşen öğretmenlerin mağduriyetinden kimler sorumlu olacaktır?

            .Milletin vergisi ile yapılan binanın gecikmesinden dolayı ortaya çıkan maliyeti, kimin cebinden çıkacaktır?

 Emin Gülmez Ortaokulunun bir an sorumluların bir araya gelerek ortak çözüm yolu bulmalarını bekliyor ,konunun Türk Eğitim sen tarafından takip edileceğini eğitim camiamızla paylaşıyoruz.” şeklinde sözlerini bitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.