BUCAK BELEDİYESİNİN 2021 YILI BÜTÇESİ BELLİ OLDU

Gündem 01.12.2020 - 16:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK BELEDİYESİNİN 2021 YILI BÜTÇESİ BELLİ OLDU

Bucak Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi, oy birliği ile alınan kararla, 103 Milyon 300 Bin TL olarak kabul edildi...
Bucak Belediye Meclisi Aralık Ayı, Bucak Belediye Meclisi Salonunda, Belediye Başkan Vekili Yakup Gülcü başkanlığında gerçekleşti.    Bucak Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi, komisyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Oy birliği ile alınan kararla, 2021 yılı bütçesi 103 Milyon 300 Bin TL olarak kabul edildi.     2021 yılı Gider Ödenek Cetvelleri aşağıda belirtildiği şekilde oluşmuştur   BÜTÇE 103 MİLYON 300 BİN TL OLARAK BELİRLENDİ Toplamda ise 103 Milyon 300 Bin TL, 2021 yılı belediye bütçesi olarak meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Meclis üyeleri, bütçeyi oy birliği ile kabul etti.   “BÜTÇENİN ÖNEMLİ KISMINI YATIRIMA AYIRIYORUZ” Bütçe oylamasının tamamlanmasının ardından konuşan Bucak Belediye Başkan Vekili Yakup Gülcü, bütçenin önemli bir kısmını yatırıma ayırdıklarını vurgulayarak; “Değerli arkadaşlar bunu incelediğimizde, görmemiz gereken bir şey var burada özel kalem bütçesinde tasarrufa gittik. İkincisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün Bütçesini büyüttük bu da sosyal belediyecilik anlayışı konusunda ne kadar ısrarlı olduğumuzu göstermesi açısından önemli. Üçüncüsü bütçenin büyük bir kısmını Fen İşleri Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Bu da demektir ki bütçenin önemli bir kısmını yatırıma ayırıyoruz demektir.” şeklinde konuştu.    
Bucak Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi, oy birliği ile alınan kararla, 103 Milyon 300 Bin TL olarak kabul edildi...

Bucak Belediye Meclisi Aralık Ayı, Bucak Belediye Meclisi Salonunda, Belediye Başkan Vekili Yakup Gülcü başkanlığında gerçekleşti. 

 

Bucak Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi, komisyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Oy birliği ile alınan kararla, 2021 yılı bütçesi 103 Milyon 300 Bin TL olarak kabul edildi.

 

 

2021 yılı Gider Ödenek Cetvelleri aşağıda belirtildiği şekilde oluşmuştur

 

BÜTÇE 103 MİLYON 300 BİN TL OLARAK BELİRLENDİ

Toplamda ise 103 Milyon 300 Bin TL, 2021 yılı belediye bütçesi olarak meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Meclis üyeleri, bütçeyi oy birliği ile kabul etti.

 

“BÜTÇENİN ÖNEMLİ KISMINI YATIRIMA AYIRIYORUZ”

Bütçe oylamasının tamamlanmasının ardından konuşan Bucak Belediye Başkan Vekili Yakup Gülcü, bütçenin önemli bir kısmını yatırıma ayırdıklarını vurgulayarak; “Değerli arkadaşlar bunu incelediğimizde, görmemiz gereken bir şey var burada özel kalem bütçesinde tasarrufa gittik. İkincisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün Bütçesini büyüttük bu da sosyal belediyecilik anlayışı konusunda ne kadar ısrarlı olduğumuzu göstermesi açısından önemli. Üçüncüsü bütçenin büyük bir kısmını Fen İşleri Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Bu da demektir ki bütçenin önemli bir kısmını yatırıma ayırıyoruz demektir.” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.