BUCAK BELEDİYESİNDEN ANLAMLI HAFTADA ANLAMLI HEDİYE

Yaşam 12.01.2021 - 12:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN ANLAMLI HAFTADA ANLAMLI HEDİYE

BUCAK BELEDİYESİ GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI
BUCAK BELEDİYESİ GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI Bucak Belediyesi 7 Ocak-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasında Bucak’ta yaşayan görme engelli vatandaşları unutmadı. Nostaljik radyo ve hijyen seti hediye etti.   Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Her yıl ocak ayının ikinci haftası 7 Ocak-14 Ocak dünyada “beyaz baston Engelliler haftası” olarak kabul edilmektedir. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile İlçemizde bulunan görme engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek, nostaljik radyo ve hijyen seti hediye ettik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı sosyal çalışmacı ekiplerimiz ilçemiz genelinde bulunan tüm engelli vatandaşlarımıza zaman zaman ziyaret ederek, engelli vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alıyorlar. Belediyelerimizin imkanları ölçüsünde vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyorlar.” dedi.    
BUCAK BELEDİYESİ GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

BUCAK BELEDİYESİ GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

Bucak Belediyesi 7 Ocak-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasında Bucak’ta yaşayan görme engelli vatandaşları unutmadı. Nostaljik radyo ve hijyen seti hediye etti.

 

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Her yıl ocak ayının ikinci haftası 7 Ocak-14 Ocak dünyada “beyaz baston Engelliler haftası” olarak kabul edilmektedir. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile İlçemizde bulunan görme engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek, nostaljik radyo ve hijyen seti hediye ettik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı sosyal çalışmacı ekiplerimiz ilçemiz genelinde bulunan tüm engelli vatandaşlarımıza zaman zaman ziyaret ederek, engelli vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alıyorlar. Belediyelerimizin imkanları ölçüsünde vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyorlar.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.