Bucak Belediyesi’nin İtfaiyesi Güçlendi

Gündem 27.03.2017 - 13:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucak Belediyesi’nin İtfaiyesi Güçlendi

Bucak Belediyesi’nin İtfaiyesi Yeni Ekipmanlarla Güçlendi
Bucak Belediyesince yapılan çalışmalar neticesinde Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Bucak Belediyesi İtfaiyesine kazandırılan itfaiye aracı belediye yetkilileri tarafından teslim alındı. İtfaiye araçlarının teslim töreninde açıklamada bulunan Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata; “Son teknoloji ürünü bu itfaiye aracımız itfaiye teşkilatımıza güç kazandıracak" dedi. İtfaiye hizmetlerinin ilçe genelinde etkin bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Bayata, her türlü afete karşı Bucak Belediyesi itfaiye teşkilatının tam donanımlı hale geldiğini vurguladı. Bucak Belediyesi Başkanvekili İsmail Bayata, son olarak İtfaiye aracının Bucak'a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bucak Belediyesi’nin İtfaiyesi Yeni Ekipmanlarla Güçlendi

Bucak Belediyesince yapılan çalışmalar neticesinde Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Bucak Belediyesi İtfaiyesine kazandırılan itfaiye aracı belediye yetkilileri tarafından teslim alındı.

İtfaiye araçlarının teslim töreninde açıklamada bulunan Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata; “Son teknoloji ürünü bu itfaiye aracımız itfaiye teşkilatımıza güç kazandıracak" dedi.

İtfaiye hizmetlerinin ilçe genelinde etkin bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Bayata, her türlü afete karşı Bucak Belediyesi itfaiye teşkilatının tam donanımlı hale geldiğini vurguladı. Bucak Belediyesi Başkanvekili İsmail Bayata, son olarak İtfaiye aracının Bucak'a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.