“Bucak Belediyesi İYİ Partili olacak”

Siyaset 08.01.2018 - 13:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“Bucak Belediyesi İYİ Partili olacak”

İYİ Parti Bucak İlçe Yönetimi, hafta sonu ziyaretleri kapsamında ilçe merkezinde ve köylerinde ziyaretlerde bulundu. Başkan Safa Sönmez, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlarla buluştu. Karapınar köyünü ziyaret eden Başkan Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlarla tek tek selamlaşırken hal hatır sordu. Köylülerin dilek ve sıkıntıları dinleyen Başkan Sönmez, tüm köyleri ziyaret edeceklerini belirterek sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını, gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşın sorunlarını çözmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.   Bucak'ın her köyü, beldesi, mahallesi için İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak hizmet götürmeye kararlı olduklarını ifade eden Başkan Sönmez, "2019 Mahalli İdareler seçimlerinde İYİ Parti olarak Bucak Belediyesi'nin İYİ Partili bir belediye olması için vatandaşlarımızın teveccühüne sığınacağız. Çünkü biz, halkımızın her zaman yanında, köylülerimizle her an birlikte olacağız" diye konuştu.   Başkan Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe merkezinde de Çalışkan ve Uysaler ailelerinin evlatları Emin Çalışkan ve Hatice Uysaler çiftinin nişan törenlerine katıldı. Yine Kasap ve Çelik ailelerinin nişan törenine de katılan Başkan Sönmez, genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

İYİ Parti Bucak İlçe Yönetimi, hafta sonu ziyaretleri kapsamında ilçe merkezinde ve köylerinde ziyaretlerde bulundu.

Başkan Safa Sönmez, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlarla buluştu.

Karapınar köyünü ziyaret eden Başkan Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlarla tek tek selamlaşırken hal hatır sordu. Köylülerin dilek ve sıkıntıları dinleyen Başkan Sönmez, tüm köyleri ziyaret edeceklerini belirterek sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını, gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşın sorunlarını çözmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.

 

Bucak'ın her köyü, beldesi, mahallesi için İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak hizmet götürmeye kararlı olduklarını ifade eden Başkan Sönmez, "2019 Mahalli İdareler seçimlerinde İYİ Parti olarak Bucak Belediyesi'nin İYİ Partili bir belediye olması için vatandaşlarımızın teveccühüne sığınacağız. Çünkü biz, halkımızın her zaman yanında, köylülerimizle her an birlikte olacağız" diye konuştu.

 

Başkan Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe merkezinde de Çalışkan ve Uysaler ailelerinin evlatları Emin Çalışkan ve Hatice Uysaler çiftinin nişan törenlerine katıldı. Yine Kasap ve Çelik ailelerinin nişan törenine de katılan Başkan Sönmez, genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.