BUCAK BELEDİYESİ AŞEVİ İHTİYAÇ SAHİPLERİN YANINDA

Gündem 13.01.2021 - 14:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK BELEDİYESİ AŞEVİ İHTİYAÇ SAHİPLERİN YANINDA

2 kişilik ekip tarafından haftanın 6 günü iki porsiyon yemek hazırlanıyor…
Bucak Belediyesi Aşevi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek hizmeti vermeye devam ediyor.   Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren aşevinde, 2 kişilik ekip tarafından haftanın 6 günü iki porsiyon yemek hazırlanıyor. Hazırlanan yemekler yine Bucak Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri tarafından evlere servis ediliyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal,  “ Bugünlerden güçlenerek çıkmanın yolu birbirimizin yanında olmak ve paylaşmaktan geçer. Aşevimizde hazırladığımız yemekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Hayırseverlerimize şükranlarımızla..” dedi.   “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız” Konu hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Aşevimiz tarafından her gün düzenli olarak sıcak yemek çıkarıyoruz. Hayırseverlerimizin destekleriyle 13 yıldır ayakta duran aşevimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  
2 kişilik ekip tarafından haftanın 6 günü iki porsiyon yemek hazırlanıyor…

Bucak Belediyesi Aşevi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek hizmeti vermeye devam ediyor.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren aşevinde, 2 kişilik ekip tarafından haftanın 6 günü iki porsiyon yemek hazırlanıyor. Hazırlanan yemekler yine Bucak Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri tarafından evlere servis ediliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal,  “ Bugünlerden güçlenerek çıkmanın yolu birbirimizin yanında olmak ve paylaşmaktan geçer. Aşevimizde hazırladığımız yemekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Hayırseverlerimize şükranlarımızla..” dedi.

 

“İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız”

Konu hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Aşevimiz tarafından her gün düzenli olarak sıcak yemek çıkarıyoruz. Hayırseverlerimizin destekleriyle 13 yıldır ayakta duran aşevimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.