Bucak'a Yeni Kent Meydanı

Yaşam 15.10.2017 - 12:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucak'a Yeni Kent Meydanı

Bucak'a Yeni Kent Meydanı
Bucak Cumhuriyet Meydanı yeni bir yaşam alanına kavuşuyor. Bucak Belediye Başkanı Kaymakam Yalçın Sezgin beraberinde Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Dündar Uzun ve Peyzaj mimari Esin Şencan ile birlikte Bucak Cumhuriyet meydanında yapılacak olan kent meydanı proje çalışması ile ilgili son değerlendirmeleri yerinde yaptı. Yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, "Belediye önünde, Cumhuriyet meydanında yapacağımız çalışmalar ile vatandaşımızın konforunu daha da arttıracağız. Kent-insan-estetik bütünlüğünü sağlayarak alanımızı yeşillendireceğiz ve yapacağımız peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte Bucaklı hemşerilerimize daha modern, daha yeşil ve daha konforlu bir meydan kazandıracağız”dedi.
Bucak'a Yeni Kent Meydanı

Bucak Cumhuriyet Meydanı yeni bir yaşam alanına kavuşuyor.

Bucak Belediye Başkanı Kaymakam Yalçın Sezgin beraberinde Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Dündar Uzun ve Peyzaj mimari Esin Şencan ile birlikte Bucak Cumhuriyet meydanında yapılacak olan kent meydanı proje çalışması ile ilgili son değerlendirmeleri yerinde yaptı.

Yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, "Belediye önünde, Cumhuriyet meydanında yapacağımız çalışmalar ile vatandaşımızın konforunu daha da arttıracağız. Kent-insan-estetik bütünlüğünü sağlayarak alanımızı yeşillendireceğiz ve yapacağımız peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte Bucaklı hemşerilerimize daha modern, daha yeşil ve daha konforlu bir meydan kazandıracağız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.