BU KADAR DA OLMAZ

Gündem 11.11.2020 - 10:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BU KADAR DA OLMAZ

İzmir depremin acıları unutulmadan Burdur’da “Toros Gaz” tarafından yapılan çalışma vatandaşın tepkisini çekti...
İzmir depremin acıları unutulmadan Burdur’da “Toros Gaz” tarafından yapılan çalışma vatandaşın tepkisini çekti.   Depremden yıkılan evlerde müteahhitler suçlanarak tutuklanırken müteahhitler savunmasında "biz binayı sağlam yaptık daha sonra tadilatlarda yapılan yanlış hataların sebebiyle binaların yıkıldığını savunmasına" bir örnekte Burdur’da gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti Tarih boyunca büyük depremlere sahne olarak birçok canı kaybetmiştir.   17 Ağustos 1999 Gölcük depreminde tüm yurt hüzne boğulmuş 18 bin 373 vatandaş hayatını kaybetmiştir. Zaman ilerlemiş ülkemizin deprem gerçeği durmamış olsa gerektir ki 23 Ekim 2011 tarihinde Van depremi gerçeklemiş aynı hüzün farklı dillerde yas tüm yurtta egemen olmuştur bir kez daha.   Tarih 2020 yılını gösterdiğinde ise sahnede 6.6 büyüklüğünde İzmir depremi yer almış yine 115 vatandaşımız hayatını kaybetmiş tüm yurt İzmir için seferber olmuştur. Türkiye’nin gerçeği olan deprem tehlikesi ne yazık ki bazen vatandaşlarımız bazen de yetkili kurumlar tarafından oluşturulan ihmaller yüzünden ders çıkartılmamış olacak ki yapılan tadilatlara, kolan ve kiriş kırma gibi büyük hatalara devam edilmektedir.   Burdur 1. Derece deprem bölgesinde yer almasından müteakiptir olacaktır ki bu bölgede yaşanabilecek bir deprem facialar ile sonuçlanabilecektir. Yakın zamanda acısı daha unutulmadan Burdur merkezde bulunan Çeşmedamı Mahallesi Hükümet Caddesinde Belediyenin yol ve kaldırım çalışmalarında “Toros Gaz” tarafından doğalgaz borularının kaldırımın altına indirilme çalışmalarında kirişleri kesmeleri vatandaşın büyük tepkisini çekti.   Vatandaşlar İzmir depremin acılarını daha unutulmadan yaşanılan facialardan ise ders çıkarılmadan aynı hatalara işlenmesine tepki göstererek isyan etti.      
İzmir depremin acıları unutulmadan Burdur’da “Toros Gaz” tarafından yapılan çalışma vatandaşın tepkisini çekti...

İzmir depremin acıları unutulmadan Burdur’da “Toros Gaz” tarafından yapılan çalışma vatandaşın tepkisini çekti.

 

Depremden yıkılan evlerde müteahhitler suçlanarak tutuklanırken müteahhitler savunmasında "biz binayı sağlam yaptık daha sonra tadilatlarda yapılan yanlış hataların sebebiyle binaların yıkıldığını savunmasına" bir örnekte Burdur’da gerçekleşti.

Türkiye Cumhuriyeti Tarih boyunca büyük depremlere sahne olarak birçok canı kaybetmiştir.

 

17 Ağustos 1999 Gölcük depreminde tüm yurt hüzne boğulmuş 18 bin 373 vatandaş hayatını kaybetmiştir.

Zaman ilerlemiş ülkemizin deprem gerçeği durmamış olsa gerektir ki 23 Ekim 2011 tarihinde Van depremi gerçeklemiş aynı hüzün farklı dillerde yas tüm yurtta egemen olmuştur bir kez daha.

 

Tarih 2020 yılını gösterdiğinde ise sahnede 6.6 büyüklüğünde İzmir depremi yer almış yine 115 vatandaşımız hayatını kaybetmiş tüm yurt İzmir için seferber olmuştur.

Türkiye’nin gerçeği olan deprem tehlikesi ne yazık ki bazen vatandaşlarımız bazen de yetkili kurumlar tarafından oluşturulan ihmaller yüzünden ders çıkartılmamış olacak ki yapılan tadilatlara, kolan ve kiriş kırma gibi büyük hatalara devam edilmektedir.

 

Burdur 1. Derece deprem bölgesinde yer almasından müteakiptir olacaktır ki bu bölgede yaşanabilecek bir deprem facialar ile sonuçlanabilecektir.

Yakın zamanda acısı daha unutulmadan Burdur merkezde bulunan Çeşmedamı Mahallesi Hükümet Caddesinde Belediyenin yol ve kaldırım çalışmalarında “Toros Gaz” tarafından doğalgaz borularının kaldırımın altına indirilme çalışmalarında kirişleri kesmeleri vatandaşın büyük tepkisini çekti.

 

Vatandaşlar İzmir depremin acılarını daha unutulmadan yaşanılan facialardan ise ders çıkarılmadan aynı hatalara işlenmesine tepki göstererek isyan etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.