BU İŞTE BİR TERSLİK VAR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2014 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BU İŞTE BİR TERSLİK VAR

BU İŞTE BİR TERSLİK VAR
Teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte günümüzde bir çok vatandaşın, özellikle çocuk ve gençlerin vazgeçilmezi olan bilgisayar ve cep telefonları, zaman ilerledikçe "gazete ve televizyonların popülerliğini rafa mı kaldıracak?" sorularını akıllara getiriyordu. Fakat Elif ve Nisa kardeşlerin bu görüntüsü ise gelecek adına bu sorulara cevap verir nitelikte.  Henüz 8 yaşında olan Elif Metin ile 5 yaşındaki kardeşi Nisa Metin, babaları tablet bilgisayarda haberleri takip ederken, onlar gazetede olup biteni izlemeyi daha eğlenceli buluyor. Baba Murat Metin de kızlarının gazeteye ilgili olmalarından oldukça memnun olduğunu söylüyor. Kızlarının bilgisayarda oyun oynamak yerine arkadaşları ile parkta oyun oynamayı tercih ettiklerini belirten Baba Metin, "Zamanlarının çoğunu bilgisayar başında geçirmek yerine, çocukluklarını yaşamaları gerekiyor. Bunun için parklarda arkadaşlarıyla zaman geçiriyorlar. Gazeteye ilk ilgileri de çizgi karakter sayfalarından ortaya çıktı. Her gün mutlaka evimize 2 adet gazete girer. Abla Elif gayet bizler gibi gazeteyi baştan sona kadar okuyor. Nisa ise okumayı henüz bilmediği için resimlere bakmayı seviyor. Bu durum ailece hoşumuza gidiyor. Gazete ve kitap okuma alışkanlıkları, genel kültür ve okuma hızının artmasını sağlıyarak, okul içinde onlara katkı sağlayacaktır" dedi. Murat Metin’in 8 Yaşındaki kızı Elif Metin ise, gazete okumayı çok sevdiğini ve okumayı henüz bilmeyen 5 yaşındaki kardeşi Nisa için de gazeteyi okuduğunu söyledi.
BU İŞTE BİR TERSLİK VAR

Teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte günümüzde bir çok vatandaşın, özellikle çocuk ve gençlerin vazgeçilmezi olan bilgisayar ve cep telefonları, zaman ilerledikçe "gazete ve televizyonların popülerliğini rafa mı kaldıracak?" sorularını akıllara getiriyordu. Fakat Elif ve Nisa kardeşlerin bu görüntüsü ise gelecek adına bu sorulara cevap verir nitelikte. 
Henüz 8 yaşında olan Elif Metin ile 5 yaşındaki kardeşi Nisa Metin, babaları tablet bilgisayarda haberleri takip ederken, onlar gazetede olup biteni izlemeyi daha eğlenceli buluyor. Baba Murat Metin de kızlarının gazeteye ilgili olmalarından oldukça memnun olduğunu söylüyor.
Kızlarının bilgisayarda oyun oynamak yerine arkadaşları ile parkta oyun oynamayı tercih ettiklerini belirten Baba Metin, "Zamanlarının çoğunu bilgisayar başında geçirmek yerine, çocukluklarını yaşamaları gerekiyor. Bunun için parklarda arkadaşlarıyla zaman geçiriyorlar. Gazeteye ilk ilgileri de çizgi karakter sayfalarından ortaya çıktı. Her gün mutlaka evimize 2 adet gazete girer. Abla Elif gayet bizler gibi gazeteyi baştan sona kadar okuyor. Nisa ise okumayı henüz bilmediği için resimlere bakmayı seviyor. Bu durum ailece hoşumuza gidiyor. Gazete ve kitap okuma alışkanlıkları, genel kültür ve okuma hızının artmasını sağlıyarak, okul içinde onlara katkı sağlayacaktır" dedi.
Murat Metin’in 8 Yaşındaki kızı Elif Metin ise, gazete okumayı çok sevdiğini ve okumayı henüz bilmeyen 5 yaşındaki kardeşi Nisa için de gazeteyi okuduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.