Bu camide çoraplar Allah rızası için hediye

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2018 - 14:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bu camide çoraplar Allah rızası için hediye

Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesi Fatih Camiinde yaptırılan ve vatandaşların hizmetine sunulan ‘çorap dolabı’ vatandaşların ihtiyacını karşılarken hayırseverlere de sevap kazandırma fırsatı sunuyor. İscehisar Fatih Camiine kazandırılan çorap dolabı, vatandaşların çıplak ayak ile namaza durmamaları ve temizlik yönü ile “Temizlik İmandadır” Hadis-i Şerifi’nin canlı örneği olarak vatandaşlara kazandırıldı. İhtiyacı olan her vatandaşın buradan çorapları temin edebildiği dolaba hayırseverler de bağışında bulunuyor. Buraya yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin devamlı katkı sağlayarak sevaba ortak olabildikleri ve uygulamaya katılabileceği belirtildi. 

Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesi Fatih Camiinde yaptırılan ve vatandaşların hizmetine sunulan ‘çorap dolabı’ vatandaşların ihtiyacını karşılarken hayırseverlere de sevap kazandırma fırsatı sunuyor.

İscehisar Fatih Camiine kazandırılan çorap dolabı, vatandaşların çıplak ayak ile namaza durmamaları ve temizlik yönü ile “Temizlik İmandadır” Hadis-i Şerifi’nin canlı örneği olarak vatandaşlara kazandırıldı. İhtiyacı olan her vatandaşın buradan çorapları temin edebildiği dolaba hayırseverler de bağışında bulunuyor. Buraya yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin devamlı katkı sağlayarak sevaba ortak olabildikleri ve uygulamaya katılabileceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.