BTB’DEN ÖĞRENCİLERE TABLET BİLGİSAYAR DESTEĞİ

Gündem 20.01.2021 - 14:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BTB’DEN ÖĞRENCİLERE TABLET BİLGİSAYAR DESTEĞİ

BTB’DEN ÖĞRENCİLERE TABLET BİLGİSAYAR DESTEĞİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 81 il’de hayata geçirilen 'Tablet Bağış Kampanyası' kapsamında, TOBB ve Burdur Ticaret Borsası (BTB) katkılarıyla 55 adet klavyeli tablet bilgisayar, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp tarafından, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a teslim edildi.   Konuya ilişkin olarak kısa bir açıklama yapan Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Yaklaşık bir yıl önce Çin’de başlayarak, kısa sürede tüm ülkelere yayılan Covid-19, ülkemizi de etkisi altına alarak, tüm sektörlerde olduğu gibi eğitimi de etkiledi. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından da tüm kademelerdeki okulları kapatma kararı alınarak, virüsün yayılmasını kısıtlamak amacıyla yüz yüze eğitime de ara verildi” dedi.   Okulların kapatılması ile birlikte, çocukların eğitimden uzak kalmamaları için online eğitim sürecinin devreye alındığını aktaran Gündüzalp, açıklamasını şu şekilde şu şekilde sürdürdü, “Uzaktan eğitim, her ne kadar bir yüz yüze eğitim kadar olmasa da çocuklarımızın öğrenme sürecini kesintiye uğramamak adına katkı sağladı. Fakat imkanları kısıtlı öğrencilerimizin tableti veya bilgisayarı olmaması sebebiyle online eğitime katılamadılar. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz de çocuklarımızın eğitim hayatından kopmamalarını sağlamak amacıyla böyle bir kampanya başlattı. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”  
BTB’DEN ÖĞRENCİLERE TABLET BİLGİSAYAR DESTEĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 81 il’de hayata geçirilen 'Tablet Bağış Kampanyası' kapsamında, TOBB ve Burdur Ticaret Borsası (BTB) katkılarıyla 55 adet klavyeli tablet bilgisayar, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp tarafından, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a teslim edildi.

 

Konuya ilişkin olarak kısa bir açıklama yapan Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Yaklaşık bir yıl önce Çin’de başlayarak, kısa sürede tüm ülkelere yayılan Covid-19, ülkemizi de etkisi altına alarak, tüm sektörlerde olduğu gibi eğitimi de etkiledi. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından da tüm kademelerdeki okulları kapatma kararı alınarak, virüsün yayılmasını kısıtlamak amacıyla yüz yüze eğitime de ara verildi” dedi.

 

Okulların kapatılması ile birlikte, çocukların eğitimden uzak kalmamaları için online eğitim sürecinin devreye alındığını aktaran Gündüzalp, açıklamasını şu şekilde şu şekilde sürdürdü, “Uzaktan eğitim, her ne kadar bir yüz yüze eğitim kadar olmasa da çocuklarımızın öğrenme sürecini kesintiye uğramamak adına katkı sağladı. Fakat imkanları kısıtlı öğrencilerimizin tableti veya bilgisayarı olmaması sebebiyle online eğitime katılamadılar. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz de çocuklarımızın eğitim hayatından kopmamalarını sağlamak amacıyla böyle bir kampanya başlattı. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.