BTB’den MAKÜ PROGEM’e destek

Ekonomi 09.01.2017 - 13:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BTB’den MAKÜ PROGEM’e destek

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri Yazma ve Uygulama Topluluğu (PROGEM) Başkanı Ali Tiryakioğlu ve Topluluk Üyeleri, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret etti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri Yazma ve Uygulama Topluluğu (PROGEM) Başkanı Ali Tiryakioğlu ve Topluluk Üyeleri, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret ederek, Üniversite-Sektör işbirliği içerisinde, geleceğe dönük projeler hazırlamak ve Burdur’u proje merkezi haline dönüştürmek için Borsa Başkanı Başar’dan destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başar, Borsa olarak öğrencilere her alanda destek verdiklerini belirterek, yapılacak olan projelerle ilgili işbirliğine açık olduklarını söyledi. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri Yazma ve Uygulama Topluluğu (PROGEM) Topluluğu Başkanı Ali Tiryakioğlu, Başkan Yardımcısı Burak Şener ve Topluluk Üyeleri, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret ettiler. MAKÜ PROGEM hakkında kısa bilgi veren Ali Türkoğlu, “MAKÜ öğrencilerinin, bilimsel, sosyal ve kültürel gelişmelerine yardımcı olmak, öğrencileri araştırıcı ve sorgulayıcı niteliklere sahip kişiler olarak yetiştirebilmek, serbest zamanlarını etkin, verimli değerlendirmelerini, akademik gelişimlerine yardımcı olmak, TÜBİTAK ve Avrupa Birliği projelerini yazma/geliştirme amacı altında TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri Yazma ve Uygulama Topluluğu kısa adı ile PROGEM 2016 Şubat ayında Burdur Gelişim Merkezi bünyesinde kurulmuştur” dedi. Topluluğun, bu misyon ve vizyon altında, görev sorumluluk bilinci ile aktif bir şekilde hareket ettiğini aktaran Tiryakioğlu, “Bizler, TÜBİTAK ve Avrupa Birliği proje yazıyoruz. Yazdığımız projeleri birleştirerek, Burdur’daki istihdam alanına nasıl bir katkı sağlayabiliriz bunu ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu konuda Üniversite-Sektör işbirliğinin sağlanması bizim için büyük önem arz ediyor. Ve bundan dolayı Borsa Başkanımızı ziyaret ettik. Kendilerinin desteğini almak, birlikte hareket edecek olmak bizleri çok umutlandırdı. İnşallah yaptığımız çalışmalarla Burdur’u proje merkezi haline getireceğiz” şeklinde konuştu. Burdur Ticaret Borsası olarak, Burdur’a katkı sağlayacak her konuya açık olduklarını ve bu tür çalışmalar yapan öğrencilerin de her zaman yanında olduklarını aktaran Borsa Başkanı Yılmaz Başar, “MAKÜ bizim paydaşımız. İşbirliği içerisinde olduğumuz projelerimiz var. Ve bu projelerde son olmayacak. İlimiz için büyük öneme sahip olan Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için her türlü projeye destek vereceğimizi belirtmek isterim. İnşallah birlikte güzel projelere imza atarız. Gençlerimiz, yarınlarımızın teminatıdır” dedi. 
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri Yazma ve Uygulama Topluluğu (PROGEM) Başkanı Ali Tiryakioğlu ve Topluluk Üyeleri, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret etti.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri Yazma ve Uygulama Topluluğu (PROGEM) Başkanı Ali Tiryakioğlu ve Topluluk Üyeleri, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret ederek, Üniversite-Sektör işbirliği içerisinde, geleceğe dönük projeler hazırlamak ve Burdur’u proje merkezi haline dönüştürmek için Borsa Başkanı Başar’dan destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başar, Borsa olarak öğrencilere her alanda destek verdiklerini belirterek, yapılacak olan projelerle ilgili işbirliğine açık olduklarını söyledi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri Yazma ve Uygulama Topluluğu (PROGEM) Topluluğu Başkanı Ali Tiryakioğlu, Başkan Yardımcısı Burak Şener ve Topluluk Üyeleri, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret ettiler. MAKÜ PROGEM hakkında kısa bilgi veren Ali Türkoğlu, “MAKÜ öğrencilerinin, bilimsel, sosyal ve kültürel gelişmelerine yardımcı olmak, öğrencileri araştırıcı ve sorgulayıcı niteliklere sahip kişiler olarak yetiştirebilmek, serbest zamanlarını etkin, verimli değerlendirmelerini, akademik gelişimlerine yardımcı olmak, TÜBİTAK ve Avrupa Birliği projelerini yazma/geliştirme amacı altında TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri Yazma ve Uygulama Topluluğu kısa adı ile PROGEM 2016 Şubat ayında Burdur Gelişim Merkezi bünyesinde kurulmuştur” dedi.

Topluluğun, bu misyon ve vizyon altında, görev sorumluluk bilinci ile aktif bir şekilde hareket ettiğini aktaran Tiryakioğlu, “Bizler, TÜBİTAK ve Avrupa Birliği proje yazıyoruz. Yazdığımız projeleri birleştirerek, Burdur’daki istihdam alanına nasıl bir katkı sağlayabiliriz bunu ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu konuda Üniversite-Sektör işbirliğinin sağlanması bizim için büyük önem arz ediyor. Ve bundan dolayı Borsa Başkanımızı ziyaret ettik. Kendilerinin desteğini almak, birlikte hareket edecek olmak bizleri çok umutlandırdı. İnşallah yaptığımız çalışmalarla Burdur’u proje merkezi haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Burdur Ticaret Borsası olarak, Burdur’a katkı sağlayacak her konuya açık olduklarını ve bu tür çalışmalar yapan öğrencilerin de her zaman yanında olduklarını aktaran Borsa Başkanı Yılmaz Başar, “MAKÜ bizim paydaşımız. İşbirliği içerisinde olduğumuz projelerimiz var. Ve bu projelerde son olmayacak. İlimiz için büyük öneme sahip olan Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için her türlü projeye destek vereceğimizi belirtmek isterim. İnşallah birlikte güzel projelere imza atarız. Gençlerimiz, yarınlarımızın teminatıdır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.