BTB’den 750 öğrenciye kırtasiye yardımı

Gündem 19.11.2019 - 18:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BTB’den 750 öğrenciye kırtasiye yardımı

BTB’den 750 öğrenciye kırtasiye yardımı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Burdur Ticaret Borsası (BTB) iş birliği ile her yıl gerçekleştirilen eğitim yardımları, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da devam etti. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen program çerçevesinde, il genelinde örgün eğitim veren 35 ilk ve orta öğretim okullarındaki 750 öğrenciye, kırtasiye malzemeleri, okul müdürleri tarafından ulaştırılmaya başlandı.  Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl bir yenisini eklenerek devam eden Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yaptı. Geleneksel hale gelen eğitim yardımı kapsamında, BTB tarafından tedarik edilerek, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen kırtasiye malzemeleri, düzenlenen program çerçevesinde, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp tarafından, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.  2019-2020 eğitim-öğretim yılı için yapılan kırtasiye yardımının, öğrencilerin eğitimine fayda sağlamasını temenni eden Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gürdüzalp, “İlimizin önde gelen meslek odalarından biri olarak, öğrencilerimizin her zaman yayındayız. Özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindirmenin mutluluğu tarifi edilemez bir duygu. Mümkün olduğunca daha fazla sayıya ulaşarak daha fazla öğrencimizi sevindirmek temel amacımız olmuştur. Bu duygularla, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum. Borsa olarak, eğitime olan desteğimiz kesintisiz şekilde devam edecektir” şeklinde konuştu.     İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Çetinkaya, kırtasiye yardımı için Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ve Meclis Üyelerine teşekkür ederek, hazırlanan kırtasiye paketlerinin, Burdur’daki 35 okula ulaştırılacağını ifade etti.
BTB’den 750 öğrenciye kırtasiye yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Burdur Ticaret Borsası (BTB) iş birliği ile her yıl gerçekleştirilen eğitim yardımları, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da devam etti. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen program çerçevesinde, il genelinde örgün eğitim veren 35 ilk ve orta öğretim okullarındaki 750 öğrenciye, kırtasiye malzemeleri, okul müdürleri tarafından ulaştırılmaya başlandı. 

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl bir yenisini eklenerek devam eden Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yaptı. Geleneksel hale gelen eğitim yardımı kapsamında, BTB tarafından tedarik edilerek, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen kırtasiye malzemeleri, düzenlenen program çerçevesinde, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp tarafından, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi. 

2019-2020 eğitim-öğretim yılı için yapılan kırtasiye yardımının, öğrencilerin eğitimine fayda sağlamasını temenni eden Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gürdüzalp, “İlimizin önde gelen meslek odalarından biri olarak, öğrencilerimizin her zaman yayındayız. Özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindirmenin mutluluğu tarifi edilemez bir duygu. Mümkün olduğunca daha fazla sayıya ulaşarak daha fazla öğrencimizi sevindirmek temel amacımız olmuştur. Bu duygularla, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum. Borsa olarak, eğitime olan desteğimiz kesintisiz şekilde devam edecektir” şeklinde konuştu.  

 

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Çetinkaya, kırtasiye yardımı için Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ve Meclis Üyelerine teşekkür ederek, hazırlanan kırtasiye paketlerinin, Burdur’daki 35 okula ulaştırılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.