BTB BAŞKANI GÜNDÜZALP; ‘ÖNCELİĞİMİZ EKONOMİ OLMALI’

Ekonomi 01.04.2019 - 11:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BTB BAŞKANI GÜNDÜZALP; ‘ÖNCELİĞİMİZ EKONOMİ OLMALI’

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, yerel seçimlerin ardından “önceliğimiz ekonomi olmalı” dedi.
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, yerel seçimlerin ardından başta tarım ve hayvancılık alanında olmak üzere ekonomiyi güçlendirecek yapısal reformlar için emin adımlar atılmasını, muhalefet parti temsilcilerinin ise refah bir Türkiye için bu durama katkı sunmaları temennisinde bulundu.   Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçim sonuçlarının vatana, millete hayırlı olmasını dileyerek, “Seçilen belediye başkanlarımızı, muhtarlarımızı, il genel meclis ve belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Artık seçim sürecini geride bırakarak esas gündemimiz olan ekonomiye, tarıma ve hayvancılığa yönelelim” dedi.   Ülkenin, ertelenmeyecek nitelikli büyüme ve kalkınma hedeflerinin olduğunun altını çizen Gündüzalp, “Bu hedefler sekteye uğratılmadan, siyasi çekişme ve mücadelenin önünde tutulmalıdır. TBMM’de grubu bulanan partilerin, sağduyu ve uzlaşma kültürünü göz önünde bulundurmalı ve bu yönde hareket etmelidir. Ortak milli hedeflerimiz doğrultusunda çalışarak, ulaşılmayacak hiçbir hedef yoktur” şeklinde konuştu.   Halkın yüksek katılım göstererek demokrasiye sahip çıktığını belirten Gündüzalp, “Üzücü bir takım haberler dışında, mahalli idareler seçimlerimiz, huzur ortamı içinde tamamlanmış, milletimiz, üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmiştir. Toplumumuzun tüm sektörleri topyekûn olarak ülke sorunlarına odaklanmalıdır. Şu andan itibaren ekonomi önceliğimiz olmalı, bu alana yoğunlaşmalı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmelidir” ifadelerini kullandı.
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, yerel seçimlerin ardından “önceliğimiz ekonomi olmalı” dedi.

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, yerel seçimlerin ardından başta tarım ve hayvancılık alanında olmak üzere ekonomiyi güçlendirecek yapısal reformlar için emin adımlar atılmasını, muhalefet parti temsilcilerinin ise refah bir Türkiye için bu durama katkı sunmaları temennisinde bulundu.

 

Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçim sonuçlarının vatana, millete hayırlı olmasını dileyerek, “Seçilen belediye başkanlarımızı, muhtarlarımızı, il genel meclis ve belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Artık seçim sürecini geride bırakarak esas gündemimiz olan ekonomiye, tarıma ve hayvancılığa yönelelim” dedi.

 

Ülkenin, ertelenmeyecek nitelikli büyüme ve kalkınma hedeflerinin olduğunun altını çizen Gündüzalp, “Bu hedefler sekteye uğratılmadan, siyasi çekişme ve mücadelenin önünde tutulmalıdır. TBMM’de grubu bulanan partilerin, sağduyu ve uzlaşma kültürünü göz önünde bulundurmalı ve bu yönde hareket etmelidir. Ortak milli hedeflerimiz doğrultusunda çalışarak, ulaşılmayacak hiçbir hedef yoktur” şeklinde konuştu.

 

Halkın yüksek katılım göstererek demokrasiye sahip çıktığını belirten Gündüzalp, “Üzücü bir takım haberler dışında, mahalli idareler seçimlerimiz, huzur ortamı içinde tamamlanmış, milletimiz, üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmiştir. Toplumumuzun tüm sektörleri topyekûn olarak ülke sorunlarına odaklanmalıdır. Şu andan itibaren ekonomi önceliğimiz olmalı, bu alana yoğunlaşmalı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmelidir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.