Borsa Heyetinden Tuğrul’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Gündem 05.06.2020 - 18:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Borsa Heyetinden Tuğrul’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Borsa Heyetinden Tuğrul’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp başkanlığındaki BTB Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mehmet Tuğrul’u makamında ziyaret etti. Ziyarette BTB’nin projeleri hakkında bilgi veren Gündüzalp, kamu kurumları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının eşgüdüm içerisinde çalışmasına dikkat çekti.   Burdur Ticaret Borsası’nın üye odaklı çalıştığını, gelen talepleri yerelde çözülmesi gerekenleri yerelde, Bakanlıkları ilgilendiren konuları ise Ankara ayağında çözmeye çalıştıklarını ifade eden Borsa Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Üyelerimizden gelen sorunları çözümü bulunsun diye ortaya koyuyor, çözülmesi için meclis üyelerimizle birlikte gayret sarf ediyoruz. Üyelerimizin yararına olan, ilimizin gelişmesine katkı sunacak tüm projelere, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içerisinde olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.   İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Tuğrul’da, ziyaret nedeniyle Burdur Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis üyelerine teşekkür etti. Paydaşların katkısı ile Burdur tarımını daha iyi bir noktaya götürme hedefinde olduklarının altını çizen Tuğrul, stratejik öneme sahip olan tarım sektöründe, hep birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.    
Borsa Heyetinden Tuğrul’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp başkanlığındaki BTB Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mehmet Tuğrul’u makamında ziyaret etti. Ziyarette BTB’nin projeleri hakkında bilgi veren Gündüzalp, kamu kurumları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının eşgüdüm içerisinde çalışmasına dikkat çekti.

 

Burdur Ticaret Borsası’nın üye odaklı çalıştığını, gelen talepleri yerelde çözülmesi gerekenleri yerelde, Bakanlıkları ilgilendiren konuları ise Ankara ayağında çözmeye çalıştıklarını ifade eden Borsa Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Üyelerimizden gelen sorunları çözümü bulunsun diye ortaya koyuyor, çözülmesi için meclis üyelerimizle birlikte gayret sarf ediyoruz. Üyelerimizin yararına olan, ilimizin gelişmesine katkı sunacak tüm projelere, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içerisinde olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 

İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Tuğrul’da, ziyaret nedeniyle Burdur Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis üyelerine teşekkür etti. Paydaşların katkısı ile Burdur tarımını daha iyi bir noktaya götürme hedefinde olduklarının altını çizen Tuğrul, stratejik öneme sahip olan tarım sektöründe, hep birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.