BORSA GIDA YARDIMINI SÜRDÜRÜYOR

Gündem 09.06.2016 - 10:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BORSA GIDA YARDIMINI SÜRDÜRÜYOR

BURDUR TİCARET BORSASI RAMAZANDA GIDA YARDIMINI SÜRDÜRÜYOR
Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Burdur Ticaret Borsası yönetimi, yardım paketleri için çeşitli firmalardan aldığı teklif sonucunda, kaliteli ve fiyatı uygun olan ürünleri tespit ederek, içerisinde temel gıdalar olan çay, un, zeytin, fasulye, nohut, pirinç, makarna, şeker, sıvı yağ vs. bulunan toplam bin 100 adet gıda paketi hazırlandı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da il merkezinin yanı sıra Borsa’ya üye kooperatif Başkanlarının destekleriyle ilçeler, beldeler ile köylerdeki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı ulaştıracaklarını aktaran Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, "Amacımız, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Meclis-Yönetim ve üyelerimizin destekleriyle gıda paketlerini gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek. Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı aylardan biri olması sebebiyle gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak. Ramazan ayında içinde bir ailenin ihtiyacını görecek şekilde oluşturduğumuz, un, çay, sıvı yağ, şeker, zeytin, kuru fasulye, pirinç makarna ve nohut gibi çeşitli gıdalardan oluşan paketlerimizi yönetimimizin, merkez muhtarları, ilçe ve köylerdeki kooperatif  başkanlarımızın belirlediği ailelere dağıtmak” dedi. Bu yıl da bin 100 aileye gıda yardımı yapılacağını söyleyen Başar, şu şekilde konuştu, “Ramazan ayında Burdur genelinde yardıma muhtaç ve yoksul vatandaşlarımıza gıda yardımı yapmaktayız. TOBB’un desteğiyle her yıl Burdur’da bin aileye yardım yapılıyor. Bununla alakalı yönetimimizi topladık. Yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın isimlerini liste şeklinde bizlere bildirildi. Bizlerde Ticaret Borsası olarak bu hafta içerisinde gıda yardımlarımızı gerekli yerlere ulaştıracağız. Odalar ve Borsalar Birliğine yapmış oldukları katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulum ve meclisim adına hayırlı Ramazanlar diliyorum.”  
BURDUR TİCARET BORSASI RAMAZANDA GIDA YARDIMINI SÜRDÜRÜYOR

Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Burdur Ticaret Borsası yönetimi, yardım paketleri için çeşitli firmalardan aldığı teklif sonucunda, kaliteli ve fiyatı uygun olan ürünleri tespit ederek, içerisinde temel gıdalar olan çay, un, zeytin, fasulye, nohut, pirinç, makarna, şeker, sıvı yağ vs. bulunan toplam bin 100 adet gıda paketi hazırlandı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da il merkezinin yanı sıra Borsa’ya üye kooperatif Başkanlarının destekleriyle ilçeler, beldeler ile köylerdeki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı ulaştıracaklarını aktaran Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, "Amacımız, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Meclis-Yönetim ve üyelerimizin destekleriyle gıda paketlerini gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek. Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı aylardan biri olması sebebiyle gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak. Ramazan ayında içinde bir ailenin ihtiyacını görecek şekilde oluşturduğumuz, un, çay, sıvı yağ, şeker, zeytin, kuru fasulye, pirinç makarna ve nohut gibi çeşitli gıdalardan oluşan paketlerimizi yönetimimizin, merkez muhtarları, ilçe ve köylerdeki kooperatif  başkanlarımızın belirlediği ailelere dağıtmak” dedi.

Bu yıl da bin 100 aileye gıda yardımı yapılacağını söyleyen Başar, şu şekilde konuştu, “Ramazan ayında Burdur genelinde yardıma muhtaç ve yoksul vatandaşlarımıza gıda yardımı yapmaktayız. TOBB’un desteğiyle her yıl Burdur’da bin aileye yardım yapılıyor. Bununla alakalı yönetimimizi topladık. Yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın isimlerini liste şeklinde bizlere bildirildi. Bizlerde Ticaret Borsası olarak bu hafta içerisinde gıda yardımlarımızı gerekli yerlere ulaştıracağız. Odalar ve Borsalar Birliğine yapmış oldukları katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulum ve meclisim adına hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.