BOLVADİNLİ PANCAR ÜRETİCİLERİNDEN BAŞKAN KILÇIK’A TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 11:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BOLVADİNLİ PANCAR ÜRETİCİLERİNDEN BAŞKAN KILÇIK’A TEŞEKKÜR YEMEĞİ

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki pancar üreticileri, görev süresi boyunca kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık’a bir teşekkür yemeği verdiler.
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki pancar üreticileri, görev süresi boyunca kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık’a bir teşekkür yemeği verdiler. Özel bir restaurantta gerçekleştirilen temekte, üreticiler adına bir konuşma yapan Himmet Kantarcı, Başkan Kılçık’ın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığı, her türlü sorunları ile ilgilendiklerini kaydetti. Kantarcı, “Başkanımız taleplerimizi yetkililere ulaştırırken hep yanımızda oldu. Pancar üreticilerini sahiplendi. 40 bin ton olan pancar kotamız Başkanımızın da gayretleriyle 110 bin tona kadar yükseldi. Biz kendisine ve belediye personeline teşekkür ediyoruz” dedi.Başkan Nazmiye Kılçık ise, kendisine takdim edilen plaketin özel bir anlamı olduğunu vurgulayarak “Bolvadin’in bütün kesimlerine olduğu gibi pancar üreticilerimizin de yanında olduk. Onların sorunları sahiplenip, ilgililere ulaştırılmasında üzerimize düşeni yaptık” dedi.
AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki pancar üreticileri, görev süresi boyunca kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık’a bir teşekkür yemeği verdiler.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki pancar üreticileri, görev süresi boyunca kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık’a bir teşekkür yemeği verdiler. 
Özel bir restaurantta gerçekleştirilen temekte, üreticiler adına bir konuşma yapan Himmet Kantarcı, Başkan Kılçık’ın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığı, her türlü sorunları ile ilgilendiklerini kaydetti. Kantarcı, “Başkanımız taleplerimizi yetkililere ulaştırırken hep yanımızda oldu. Pancar üreticilerini sahiplendi. 40 bin ton olan pancar kotamız Başkanımızın da gayretleriyle 110 bin tona kadar yükseldi. Biz kendisine ve belediye personeline teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Nazmiye Kılçık ise, kendisine takdim edilen plaketin özel bir anlamı olduğunu vurgulayarak “Bolvadin’in bütün kesimlerine olduğu gibi pancar üreticilerimizin de yanında olduk. Onların sorunları sahiplenip, ilgililere ulaştırılmasında üzerimize düşeni yaptık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.