BOLU DAĞI MANGAL EVİ’NİN BİRİNCİ YIL KUTLAMASI

Gündem 22.09.2017 - 15:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BOLU DAĞI MANGAL EVİ’NİN BİRİNCİ YIL KUTLAMASI

BURDUR MERKEZDE BOLU DAĞI MANGAL EVİ’NİN BİRİNCİ YILI KUTLANDI.
  Burdur kent merkezinde faaliyet gösteren Bolu Dağı Mangal Evi, kuruluşunun birinci yılını protokol mensupları ve vatandaşlarla kutladı. Açılışta dualar edildi ve kurdele kesildi. Ve tüm davetlilere yemekler ikram edildi. Açılış öncesinde konuşan Burdur Valisi Şerif Yılmaz, son dönemde üniversite öğretimini tamamlayan gençlerin yoğun bir şekilde kamu dairelerinde iş taleplerinin bulunduğu ve fakat kamuda iş olanağının kısıtlı olduğunu kaydetti. Bunun yerine özellikle de genç girişimcilerin Bolu Dağı Mangal Evi’nin işletmecisi gibi girişimcilik ve teşebbüs ruhuyla yatırım yapması gerektiğinin altını kalın çizgilerle çizen Yılmaz, turizmden payın bu tür nezih mekanlarla artacağını belirtti. Yılmaz, “Kendi çocuğunuzla, kendi ailenizle gelmediğiniz mekanlara turistlerin gelmesini beklemeyin” diyerek, Burdur’da gece tekel büfelerinin saat 22.00’dan sonra alkol satışlarının yapılmamasını gerektiğini vurgulayarak, gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması gerektiğini söyledi. Bolu Dağı Mangal Evi’nin işletmecisi İsmail Özacar da genç yaşta Burdur’a büyük bir yatırım yapmaktan duyduğu gururu dile getirdi.  Kutlamaya AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek ve daire amirleri katıldı. 
BURDUR MERKEZDE BOLU DAĞI MANGAL EVİ’NİN BİRİNCİ YILI KUTLANDI.

 

Burdur kent merkezinde faaliyet gösteren Bolu Dağı Mangal Evi, kuruluşunun birinci yılını protokol mensupları ve vatandaşlarla kutladı. Açılışta dualar edildi ve kurdele kesildi. Ve tüm davetlilere yemekler ikram edildi.

Açılış öncesinde konuşan Burdur Valisi Şerif Yılmaz, son dönemde üniversite öğretimini tamamlayan gençlerin yoğun bir şekilde kamu dairelerinde iş taleplerinin bulunduğu ve fakat kamuda iş olanağının kısıtlı olduğunu kaydetti. Bunun yerine özellikle de genç girişimcilerin Bolu Dağı Mangal Evi’nin işletmecisi gibi girişimcilik ve teşebbüs ruhuyla yatırım yapması gerektiğinin altını kalın çizgilerle çizen Yılmaz, turizmden payın bu tür nezih mekanlarla artacağını belirtti. Yılmaz, “Kendi çocuğunuzla, kendi ailenizle gelmediğiniz mekanlara turistlerin gelmesini beklemeyin” diyerek, Burdur’da gece tekel büfelerinin saat 22.00’dan sonra alkol satışlarının yapılmamasını gerektiğini vurgulayarak, gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması gerektiğini söyledi. Bolu Dağı Mangal Evi’nin işletmecisi İsmail Özacar da genç yaşta Burdur’a büyük bir yatırım yapmaktan duyduğu gururu dile getirdi.

 Kutlamaya AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek ve daire amirleri katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.