Biyolojik çeşitlilik ve biyokaçakçılık eğitimi verildi

Eğitim 08.11.2019 - 10:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Biyolojik çeşitlilik ve biyokaçakçılık eğitimi verildi

BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK VE BİYOKAÇAKÇILIK EĞİTİMİ VERİLDİ.
    Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Isparta Şube Müdürlüğünce  7 okulda toplam 436 öğrenciye biyolojik çeşitlilik ve biyo-kaçakçılık konularında eğitimler verildi.      Eğitimler kapsamında, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı güz (Ekim-Kasım-Aralık) döneminde Isparta Şube Müdürlüğümüz tarafından Isparta Merkez ve ilçelerinde ortaokul öğrencilerine veriliyor.   Eğitimlerde; tabiatı koruma, biyolojik çeşitliliğin önemi ve biyo-kaçakçılık konusunda bilgiler verilmekte olup ayrıca şehrin endemik ve nesli tehlike altında bulunan türleri tanıtılarak, bunların korunması yönünde bilinç oluşturulması hedeflenmekte.    
BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK VE BİYOKAÇAKÇILIK EĞİTİMİ VERİLDİ.
 
 
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Isparta Şube Müdürlüğünce 
7 okulda toplam 436 öğrenciye biyolojik çeşitlilik ve biyo-kaçakçılık konularında eğitimler verildi. 
 
 
Eğitimler kapsamında, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı güz (Ekim-Kasım-Aralık) döneminde Isparta Şube Müdürlüğümüz tarafından Isparta Merkez ve ilçelerinde ortaokul öğrencilerine veriliyor.
 
Eğitimlerde; tabiatı koruma, biyolojik çeşitliliğin önemi ve biyo-kaçakçılık konusunda bilgiler verilmekte olup ayrıca şehrin endemik ve nesli tehlike altında bulunan türleri tanıtılarak, bunların korunması yönünde bilinç oluşturulması hedeflenmekte.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.