BİRLİK BAŞKANI KALKAN'A OSKAR ÖDÜLÜ

Gündem 25.11.2017 - 18:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BİRLİK BAŞKANI KALKAN'A OSKAR ÖDÜLÜ

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan Türkiye birincisi seçildi.
Grand Özeren Otelde düzenlenen Türkiye Esnaf Oskarları ödül töreninde, Esnaf Dergisince yapılan oylama ile Türkiye Oskar’ını kazanan Birlik Başkanı Recep Kalkan’a ödülü verildi. Programda ayrıca Birlik Sekreteri Nevriya Yıldırım ve kent merkezindeki kurum müdürleri de  plaketlerle onore edildi.  Seçimde 11 bin kişi ankette oy kullandı. Geceye Yılın Esnaf Anası Mehpare Önge’nin ödülü de ayrıca anlam kattı.    Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan’a ödülü Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından verildi. Vali Yılmaz ayrıca Türkiye’de ilk kez genel sekreterlik bazında Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Nevriya Yıldırım’a da oskarını verdi. Esnaf Odaları Birliği de Yönetenler ve Kamu Kurum Kuruluşları Müdürlerine plaketleri verildi. Vali Yılmaz’a ödülünü de Birlik Başkanı Kalkan verdi. Vali Yılmaz yaptığı konuşmada;  Defterdar Vedat Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, KOSGEB İl Müdürü Hamza Alper Doğru, SGK İl Müdürü Bayram Balbay, İŞKUR İL Müdürü Ramazan Erdim , Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar, Mesleki Eğitim Müdürü plaketlerini aldı.  Esnaf Odaları Birliğinin Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri de ödüllendirildi. Vali Yılmaz, böyle bir ödülün Burdur tarafından hak edilmesinin ziyadesiyle memnuniyet verdiğini ve faaliyetlerinin artarak devam etmesini temenni ettiğini belirtti. Yıllarca Ahi Babalarının seçildiğini ve fakat Esnaf Anası seçimin kadına değer veren bir anlayış olduğunu ve bunun değerlendirildiğini ifade eden Yılmaz, 25 Kasım’a bu ödül töreninin tevafuk etmesinin de ayrıca memnuniyet verdiğini belirterek, Kara Cuma (Black Friday) operasyonuna karşı dik duran esnaflara teşekkür etti. Yılmaz, Kara Cuma’nın İslam’a dünya çapında saldırının bir parçası olduğunu vurguladı.   Birlik Başkanı Kalkan davetlileri selamlayarak yaptığı konuşmada; Burdur’daki etkinlikler vesilesiyle, yapılan oylamada birinci seçildiğini ve fakat bu ödülü şahsına değil Burdur esnafları adına kabul ettiğini söyledi ve faaliyetlerinin çeşitlenerek devam edeceğini bildirdi. Gecenin aynı zamanda Burdur’a hizmet edenler gecesi olduğuna da dikkat çeken Kalkan, başta Vali Yılmaz olmak üzere kurum müdürlerine ayrı ayrı teşekkür edip, hükümete de esnaf destekleri için şükranlarını 
Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan Türkiye birincisi seçildi.

Grand Özeren Otelde düzenlenen Türkiye Esnaf Oskarları ödül töreninde, Esnaf Dergisince yapılan oylama ile Türkiye Oskar’ını kazanan Birlik Başkanı Recep Kalkan’a ödülü verildi. Programda ayrıca Birlik Sekreteri Nevriya Yıldırım ve kent merkezindeki kurum müdürleri de  plaketlerle onore edildi.  Seçimde 11 bin kişi ankette oy kullandı. Geceye Yılın Esnaf Anası Mehpare Önge’nin ödülü de ayrıca anlam kattı.

 

 Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan’a ödülü Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından verildi. Vali Yılmaz ayrıca Türkiye’de ilk kez genel sekreterlik bazında Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Nevriya Yıldırım’a da oskarını verdi. Esnaf Odaları Birliği de Yönetenler ve Kamu Kurum Kuruluşları Müdürlerine plaketleri verildi. Vali Yılmaz’a ödülünü de Birlik Başkanı Kalkan verdi. Vali Yılmaz yaptığı konuşmada;  Defterdar Vedat Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, KOSGEB İl Müdürü Hamza Alper Doğru, SGK İl Müdürü Bayram Balbay, İŞKUR İL Müdürü Ramazan Erdim , Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar, Mesleki Eğitim Müdürü plaketlerini aldı.  Esnaf Odaları Birliğinin Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri de ödüllendirildi.

Vali Yılmaz, böyle bir ödülün Burdur tarafından hak edilmesinin ziyadesiyle memnuniyet verdiğini ve faaliyetlerinin artarak devam etmesini temenni ettiğini belirtti. Yıllarca Ahi Babalarının seçildiğini ve fakat Esnaf Anası seçimin kadına değer veren bir anlayış olduğunu ve bunun değerlendirildiğini ifade eden Yılmaz, 25 Kasım’a bu ödül töreninin tevafuk etmesinin de ayrıca memnuniyet verdiğini belirterek, Kara Cuma (Black Friday) operasyonuna karşı dik duran esnaflara teşekkür etti. Yılmaz, Kara Cuma’nın İslam’a dünya çapında saldırının bir parçası olduğunu vurguladı.  

Birlik Başkanı Kalkan davetlileri selamlayarak yaptığı konuşmada; Burdur’daki etkinlikler vesilesiyle, yapılan oylamada birinci seçildiğini ve fakat bu ödülü şahsına değil Burdur esnafları adına kabul ettiğini söyledi ve faaliyetlerinin çeşitlenerek devam edeceğini bildirdi. Gecenin aynı zamanda Burdur’a hizmet edenler gecesi olduğuna da dikkat çeken Kalkan, başta Vali Yılmaz olmak üzere kurum müdürlerine ayrı ayrı teşekkür edip, hükümete de esnaf destekleri için şükranlarını 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.