Bir yastıkta 60 yıl geçirenler bir araya geldi

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 03.12.2019 - 11:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bir yastıkta 60 yıl geçirenler bir araya geldi

Karamanlı ilçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen çiftler, evlilikteki tecrübelerini paylaştı
 Burdur'un Karamanlı ilçesinde düzenlenen "Bir Yastıkta 60 Yıl" etkinliğinde yaşlı çiftler bir araya geldi. Bir pastanede beş çiftin bir araya geldiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.  Erkeklerin eşlerine gül verdiği etkinlikte, pasta kesildi, çeşitli ikramlarda bulunuldu. Çiftler, evlilik tecrübelerini paylaştı. Karamanlı Kaymakamı Adem Topaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında 60 yıl evli kalmış dede ve nineleri bir araya getirdiklerini söyledi. Etkinlikte 60 yıl evli kalmış çiftlerin farklı yaşam hikayelerini dinleme fırsatı yakaladıklarını aktaran Topaca, "60 yıllık bir evliliği nasıl geçirdiklerini anlattılar. Evlilikte dikkat edilmesi gerektiğini, onlardan öğrenmiş olduk." diye konuştu. Abdullah Avcı da eşi ile hem varlığı hem de yokluğu paylaştıklarını anlattı.  Zühra Avcı ise görücü usulü evlendiklerini belirterek,  "Gençler birbirlerini sevsinler, saysınlar." dedi.
Karamanlı ilçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen çiftler, evlilikteki tecrübelerini paylaştı

 Burdur'un Karamanlı ilçesinde düzenlenen "Bir Yastıkta 60 Yıl" etkinliğinde yaşlı çiftler bir araya geldi.

Bir pastanede beş çiftin bir araya geldiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. 

Erkeklerin eşlerine gül verdiği etkinlikte, pasta kesildi, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Çiftler, evlilik tecrübelerini paylaştı.

Karamanlı Kaymakamı Adem Topaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında 60 yıl evli kalmış dede ve nineleri bir araya getirdiklerini söyledi.

Etkinlikte 60 yıl evli kalmış çiftlerin farklı yaşam hikayelerini dinleme fırsatı yakaladıklarını aktaran Topaca, "60 yıllık bir evliliği nasıl geçirdiklerini anlattılar. Evlilikte dikkat edilmesi gerektiğini, onlardan öğrenmiş olduk." diye konuştu.

Abdullah Avcı da eşi ile hem varlığı hem de yokluğu paylaştıklarını anlattı. 

Zühra Avcı ise görücü usulü evlendiklerini belirterek,  "Gençler birbirlerini sevsinler, saysınlar." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.