BİR SICAK YUVA DA KEDİLERE

Yaşam 11.12.2014 - 15:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BİR SICAK YUVA DA KEDİLERE

BİR SICAK YUVA DA KEDİLERE
Isparta Belediyesi, sokak kedileri için ‘Kedi Evi Projesi’ni bu yıl da sürdürüyor. Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce imalatı yapılan, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin çeşitli noktalarına bırakılan ve takibi yapılan kedi evleri sayesinde yaklaşan kış aylarında sokak kedilerinin daha korunaklı bir alanda olması hedefleniyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla başlatılan proje kapsamında bu yılda ilk etapta imalatı yapılan 50 adet kedi evi, şehrin 20 mahallesine konuldu. Özel olarak su almayan ahşaptan hazırlanan kedi evleri sayesinde kediler hem soğuk havalardan korunacak, hem de daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları sağlanacak. Şehirdeki mahalle araları ve parklara konulan kedi evlerinin vatandaşlarca da korunmasını isteyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kedilerin soğuk ve yağışlı havalarda ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Bunu bir nebze olsun azaltmak amacıyla bu projenin başlatıldığını aktaran Başkan Günaydın, bu yılda yeni yapılan kedi evleriyle projeye devam edildiğini belirtti. Kedi evlerinin bakımlarının da belediye tarafından belli aralıklarla yapılacağını dile getiren Günaydın, vatandaşlardan kedi evlerine sahip çıkmalarını istedi. Günaydın, “Kedi evlerinin çoğaltılmasını amaçlıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda kedi evlerinin imalatını yaptık ve bunları ilk etapta 20 mahallemizde belirlenen yerlere bıraktık. Bu projemizi geliştirerek, önümüzdeki süreçte daha da artıracağız” dedi. 
BİR SICAK YUVA DA KEDİLERE

Isparta Belediyesi, sokak kedileri için ‘Kedi Evi Projesi’ni bu yıl da sürdürüyor. Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce imalatı yapılan, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin çeşitli noktalarına bırakılan ve takibi yapılan kedi evleri sayesinde yaklaşan kış aylarında sokak kedilerinin daha korunaklı bir alanda olması hedefleniyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla başlatılan proje kapsamında bu yılda ilk etapta imalatı yapılan 50 adet kedi evi, şehrin 20 mahallesine konuldu.

Özel olarak su almayan ahşaptan hazırlanan kedi evleri sayesinde kediler hem soğuk havalardan korunacak, hem de daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları sağlanacak.

Şehirdeki mahalle araları ve parklara konulan kedi evlerinin vatandaşlarca da korunmasını isteyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kedilerin soğuk ve yağışlı havalarda ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Bunu bir nebze olsun azaltmak amacıyla bu projenin başlatıldığını aktaran Başkan Günaydın, bu yılda yeni yapılan kedi evleriyle projeye devam edildiğini belirtti. Kedi evlerinin bakımlarının da belediye tarafından belli aralıklarla yapılacağını dile getiren Günaydın, vatandaşlardan kedi evlerine sahip çıkmalarını istedi. Günaydın, “Kedi evlerinin çoğaltılmasını amaçlıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda kedi evlerinin imalatını yaptık ve bunları ilk etapta 20 mahallemizde belirlenen yerlere bıraktık. Bu projemizi geliştirerek, önümüzdeki süreçte daha da artıracağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.