BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

Gündem 01.03.2021 - 09:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

Karamanlı'da Bir Köy Karantinaya Alındı...
Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde bir köy karantinaya alındı.   Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, Karamanlı İlçesi Kılavuzlar Köyü'nün karantinaya alındığını duyurdu. Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;   KILAVUZLAR KÖYÜMÜZ KARANTİNADA Kılavuzlar Köyümüzde 5 vatandaşımızda Covid 19 vakasına (Pozitif vaka) rastlanmış , 12 vatandaşımızın temaslı olduğu tespit edilmiş ve hastalığın çoğalmasını önlemek amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Kılavuzlar Köyümüz Karantinaya alınmıştır. Burdur ve İlçelerimizde hızla artış gösteren bu hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla lütfen Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uyalım. KIlavuzlar Köyümüze geçmiş olsun. Hastalarımıza acil şifalar dilerim. Lütfen Üç önemli kuralı unutmayalım;‬ Maske ‬ ‪Mesafe ‬ ‪Temizlik
Karamanlı'da Bir Köy Karantinaya Alındı...

Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde bir köy karantinaya alındı.

 

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, Karamanlı İlçesi Kılavuzlar Köyü'nün karantinaya alındığını duyurdu.

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

KILAVUZLAR KÖYÜMÜZ KARANTİNADA

Kılavuzlar Köyümüzde 5 vatandaşımızda Covid 19 vakasına (Pozitif vaka) rastlanmış , 12 vatandaşımızın temaslı olduğu tespit edilmiş ve hastalığın çoğalmasını önlemek amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Kılavuzlar Köyümüz Karantinaya alınmıştır.
Burdur ve İlçelerimizde hızla artış gösteren bu hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla lütfen Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uyalım.
KIlavuzlar Köyümüze geçmiş olsun.
Hastalarımıza acil şifalar dilerim.
Lütfen Üç önemli kuralı unutmayalım;‬
Maske ‬ ‪Mesafe ‬ ‪Temizlik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.