BİR KÖY DAHA KARANTİNAYA ALINDI

Gündem 01.03.2021 - 09:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BİR KÖY DAHA KARANTİNAYA ALINDI

Burdur'da Bir Köy Daha Karantinaya Alındı...
Burdur’un Tefenni İlçesine bağlı Beyköy Köyü çok sayıda pozitif Covid-19 vakasına rastlanması sonucu karantinaya alındı. Tefenni Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada “28.02. 2021 Saat 15.00 itibariyle İlçemize bağlı Beyköy köyümüzde artan vaka sayıları sebebiyle karantina uygulaması başlatılacaktır. Beyköy köyümüzde tarım ve hayvancılık faaliyetleri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımızın İhtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu Ekiplerince Sağlanacaktır.Önemli mazereti bulunan ve seyahat etmesi gereken vatandaşlarımıza ilçe seyahat kurulunca seyahat belgesi düzenlenecektir. Saygıyla duyurulur” denildi.
Burdur'da Bir Köy Daha Karantinaya Alındı...

Burdur’un Tefenni İlçesine bağlı Beyköy Köyü çok sayıda pozitif Covid-19 vakasına rastlanması sonucu karantinaya alındı.


Tefenni Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada “28.02. 2021 Saat 15.00 itibariyle İlçemize bağlı Beyköy köyümüzde artan vaka sayıları sebebiyle karantina uygulaması başlatılacaktır. Beyköy köyümüzde tarım ve hayvancılık faaliyetleri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımızın İhtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu Ekiplerince Sağlanacaktır.Önemli mazereti bulunan ve seyahat etmesi gereken vatandaşlarımıza ilçe seyahat kurulunca seyahat belgesi düzenlenecektir. Saygıyla duyurulur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.