TFF 7.BİLGİ YENİLEME KURSU ANTALYA’DA BAŞLADI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2014 - 16:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TFF 7.BİLGİ YENİLEME KURSU ANTALYA’DA BAŞLADI

TFF 7. BİLGİ YENİLEME KURSU ANTALYA’DA BAŞLADI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 7. Bilgi Yenileme Kursu, Antalya Belek Cornelia De Luxe Resort'da başladı. Sertifikası olmayan sağlık ekibi çalışanları için yapılan sınavlar ile başlayan kurs, Dopingle Mücadele Kurulu Üyesi Dr. İlker Yücesir'in paneli ile devam etti. Yapılacak diğer paneller ile masörler için düzenlenen kurs bugün sona erecek.Doktorlar ve Fizyoterapistler'in Bilgi Yenileme Kursu ise yarın sabah 08.30'da başlayıp, aynı gün akşam saatlerinde sona erecek.
TFF 7. BİLGİ YENİLEME KURSU ANTALYA’DA BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 7. Bilgi Yenileme Kursu, Antalya Belek Cornelia De Luxe Resort'da başladı. 
Sertifikası olmayan sağlık ekibi çalışanları için yapılan sınavlar ile başlayan kurs, Dopingle Mücadele Kurulu Üyesi Dr. İlker Yücesir'in paneli ile devam etti. Yapılacak diğer paneller ile masörler için düzenlenen kurs bugün sona erecek.
Doktorlar ve Fizyoterapistler'in Bilgi Yenileme Kursu ise yarın sabah 08.30'da başlayıp, aynı gün akşam saatlerinde sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.