Bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 15.07.2020 - 20:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı

Bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı
Antalya'da, trafikte iki grup arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada yaralanan 2'si ağır 7 kişi hastaneye kaldırıldı. Kepez ilçesi Barış Manço Bulvarı Kütükçü Köprüsü'nde, trafik ışıklarında bekleyen araçtaki ile marketten çıkan, aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen, bıçak, sopa, merdane ve hortumun da kullanıldığı olayda 7 kişi yaralandı, bir aracın camları kırıldı. Grubun yakınlarının da kavgaya karışması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerince, kentteki farklı hastanelere kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerinde ve hastanelerin çevresinde güvenlik önlemi alındı.
Bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı

Antalya'da, trafikte iki grup arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada yaralanan 2'si ağır 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kepez ilçesi Barış Manço Bulvarı Kütükçü Köprüsü'nde, trafik ışıklarında bekleyen araçtaki ile marketten çıkan, aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen, bıçak, sopa, merdane ve hortumun da kullanıldığı olayda 7 kişi yaralandı, bir aracın camları kırıldı.

Grubun yakınlarının da kavgaya karışması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

112 Acil Servis ekiplerince, kentteki farklı hastanelere kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerinde ve hastanelerin çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.