Beşiktaş'ta 4 kişinin öldüğü kaza şüphelisi Burdur'da tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2019 - 22:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Beşiktaş'ta 4 kişinin öldüğü kaza şüphelisi Burdur'da tutuklandı

Beşiktaş'ta 4 kişinin öldüğü kaza şüphelisi Burdur'da tutuklandı
Beşiktaş'ta 4 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından kazaya sebep olduğu iddia edilen ve Burdur'da yakalanan şüphelilerden Abdulsamet T., tutuklandı.  Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Afyonkarahisar- Burdur karayolunun Gökçebağ köyü yakınlarında yaptığı trafik uygulamasında bir aracı durdurup kimlik kontrolü yaptı. Araçta bulunan kişilerden Abdülsamet T.'nin yapılan Genel Bilgi Taramasında (GBT) İstanbul'da meydana gelen ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili arandığı anlaşıldı. Abdülsamet T. ile araçta bulunan ve isimleri açıklanmayan iki kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen 3 şüpheliden 2'si, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Abdülsamet T. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burdur Adliyesinde çıkartılan nöbetçi mahkemece tutuklanan Abdülsamet T., adliye çıkışında, "Ben kimseyi öldürmedim, ben aracın yan tarafında oturuyordum. Adalet eninde sonunda yerini bulacaktır" dedi. Abdulsamet T., Burdur E tipi cezaevine götürüldü. 
Beşiktaş'ta 4 kişinin öldüğü kaza şüphelisi Burdur'da tutuklandı

Beşiktaş'ta 4 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından kazaya sebep olduğu iddia edilen ve Burdur'da yakalanan şüphelilerden Abdulsamet T., tutuklandı. 
Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Afyonkarahisar- Burdur karayolunun Gökçebağ köyü yakınlarında yaptığı trafik uygulamasında bir aracı durdurup kimlik kontrolü yaptı. Araçta bulunan kişilerden Abdülsamet T.'nin yapılan Genel Bilgi Taramasında (GBT) İstanbul'da meydana gelen ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili arandığı anlaşıldı. Abdülsamet T. ile araçta bulunan ve isimleri açıklanmayan iki kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen 3 şüpheliden 2'si, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Abdülsamet T. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burdur Adliyesinde çıkartılan nöbetçi mahkemece tutuklanan Abdülsamet T., adliye çıkışında, "Ben kimseyi öldürmedim, ben aracın yan tarafında oturuyordum. Adalet eninde sonunda yerini bulacaktır" dedi. Abdulsamet T., Burdur E tipi cezaevine götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.