Beş bin yıllık surlar arasında tenis

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2018 - 14:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Beş bin yıllık surlar arasında tenis

5 bin yıllık tarihi Perge’nin surları arasında ilk tenis maçı
Paralimpik tenisçi Büşra Ün, Turkish Airlines Antalya Open Tenis Turnuvası'nın açılış vuruşunu gerçekleştirdi   Turkish Airlines Antalya Open Tenis Turnuvası'nın açılış vuruşunu paralimpik tenisçi Büşra Ün, 5 bin yıllık tarihi Perge'nin surları arasında yaptı. Açılışın ardından paralimpik tenisçi Büşra Ün ile Sırp sporcu Dusan Lajovic'in arasında kısa bir maç yapıldı. Turkish Airlines Antalya Open Tenis Turnuvası'nın açılış vuruşunu gerçekleştirmek üzere Antalya’nın 17 kilometre uzağında bulunan ve 5 bin yıllık geçmişe sahip tarihi Perge Antik Kenti’nde tören düzenlendi. Törene Antalya Valisi Münir Karaloğlu olmak üzere çok sayıda birim ve kurum müdürü katıldı. Turnuvanın başlangıç vuruşu ise Perge içerisinde kurulan mini tenis sahasında paralimpik tenisçi Büşra Ün tarafından yapıldı. Açılışın ardından paralimpik tenisçi Büşra Ün ile Sırp sporcu Dusan Lajovic'in arasında kısa bir maç yapıldı. Maçın ardından Antalya Valisi Münir Karaloğlu da tenis oynadı.   "Perge Yılı" olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor Paralimpik tenisçi Büşra Ün ve turnuvada ana tabloda mücadele edecek Sırp sporcu Dusan Lajovic'in karşılaşacağı gösteri maçı, bu yıl Antalya'da "Perge Yılı" olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de çim kortta düzenlenen ilk ATP turnuvası olma özelliğini taşıyan Antalya Open bu yıl Türk Hava Yollarının isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Turkish Airlines Antalya Open, 24-30 Haziran tarihlerinde, 28 ana tablo, 32 eleme ve 16'sı çiftlerde olmak üzere dünyanın en başarılı tenisçilerini Antalya Belek'te bir araya getirecek.
5 bin yıllık tarihi Perge’nin surları arasında ilk tenis maçı

Paralimpik tenisçi Büşra Ün, Turkish Airlines Antalya Open Tenis Turnuvası'nın açılış vuruşunu gerçekleştirdi

 

Turkish Airlines Antalya Open Tenis Turnuvası'nın açılış vuruşunu paralimpik tenisçi Büşra Ün, 5 bin yıllık tarihi Perge'nin surları arasında yaptı. Açılışın ardından paralimpik tenisçi Büşra Ün ile Sırp sporcu Dusan Lajovic'in arasında kısa bir maç yapıldı.

Turkish Airlines Antalya Open Tenis Turnuvası'nın açılış vuruşunu gerçekleştirmek üzere Antalya’nın 17 kilometre uzağında bulunan ve 5 bin yıllık geçmişe sahip tarihi Perge Antik Kenti’nde tören düzenlendi. Törene Antalya Valisi Münir Karaloğlu olmak üzere çok sayıda birim ve kurum müdürü katıldı. Turnuvanın başlangıç vuruşu ise Perge içerisinde kurulan mini tenis sahasında paralimpik tenisçi Büşra Ün tarafından yapıldı. Açılışın ardından paralimpik tenisçi Büşra Ün ile Sırp sporcu Dusan Lajovic'in arasında kısa bir maç yapıldı. Maçın ardından Antalya Valisi Münir Karaloğlu da tenis oynadı.

 

"Perge Yılı" olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor

Paralimpik tenisçi Büşra Ün ve turnuvada ana tabloda mücadele edecek Sırp sporcu Dusan Lajovic'in karşılaşacağı gösteri maçı, bu yıl Antalya'da "Perge Yılı" olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de çim kortta düzenlenen ilk ATP turnuvası olma özelliğini taşıyan Antalya Open bu yıl Türk Hava Yollarının isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Turkish Airlines Antalya Open, 24-30 Haziran tarihlerinde, 28 ana tablo, 32 eleme ve 16'sı çiftlerde olmak üzere dünyanın en başarılı tenisçilerini Antalya Belek'te bir araya getirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.