Belediye Personeline Bitki Koruma eğitimi

Eğitim 17.04.2014 - 17:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Belediye Personeline Bitki Koruma eğitimi

Burdur Belediyesi Personeline Bitki Koruma Ürünleri Kullanımı Eğitimi Verildi
Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan 70 işçiye Bitki Koruma Ürünleri kullanımı konusunda eğitim verildi. Eğitim sonrasında katılımcılara Bitki Koruma Ürünleri Uygulama Belgesi verilecek. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi tarafından verilen eğitimde; pestisitlerin (bitki koruma ürünleri) çevre, insan ve hayvan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri anlatılırken, bitki koruma ürünlerinin uygulanması konusunda da ayrıntılı bilgi verildi. Konuya ilişkin açıklama yapan İl Müdürü Ş. Fırat Erkal; “Belediyemizin ilimizde çevre düzenlemeleri çalışmalarında bitki koruma ürünlerini kullanması gerekebiliyor. Bu nedenle insan ve hayvan sağlığı, çevrenin korunması açısından böyle çalışmalarda bitki koruma ürünlerinin kullanımı büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda İl Müdürlüğümüz personeli tarafından Belediyemizde çevre düzenlemelerinde görev yapan Belediye çalışanlarına bir eğitim verildi. Bu ve benzeri eğitimlerimiz devam edecektir” dedi.
Burdur Belediyesi Personeline Bitki Koruma Ürünleri Kullanımı Eğitimi Verildi

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan 70 işçiye Bitki Koruma Ürünleri kullanımı konusunda eğitim verildi.

Eğitim sonrasında katılımcılara Bitki Koruma Ürünleri Uygulama Belgesi verilecek.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi tarafından verilen eğitimde; pestisitlerin (bitki koruma ürünleri) çevre, insan ve hayvan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri anlatılırken, bitki koruma ürünlerinin uygulanması konusunda da ayrıntılı bilgi verildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan İl Müdürü Ş. Fırat Erkal; “Belediyemizin ilimizde çevre düzenlemeleri çalışmalarında bitki koruma ürünlerini kullanması gerekebiliyor. Bu nedenle insan ve hayvan sağlığı, çevrenin korunması açısından böyle çalışmalarda bitki koruma ürünlerinin kullanımı büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda İl Müdürlüğümüz personeli tarafından Belediyemizde çevre düzenlemelerinde görev yapan Belediye çalışanlarına bir eğitim verildi. Bu ve benzeri eğitimlerimiz devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.