Belediye personeli iftarda buluştu

Yaşam 22.06.2017 - 10:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediye personeli iftarda buluştu

Burdur Belediyesi personeli için Serenler Otel’de iftar programı düzenlendi.
Burdur Belediyesi personeli için Serenler Otel’de iftar programı düzenlendi. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu, belediye meclis üyeleri ile belediye personeli katıldı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak kocaman bir aileyiz. Hizmet etmeye gedik. Burdur’un kaybedecek zamanı yok. Kaliteli bir hizmet sunarak yaşanabilir bir kent oluşturma hedefiyle çalışıyoruz. Çalışmalarımızda mütevazi ama sonuçlarında iddialı bir belediye olduğumuzu kanıtladık. Son dönemde yaptığımız hizmet için bize verilen ödüller bunların göstergesidir. Bir taraftan borç öderken diğer taraftan da güzel hizmetleri Burdur Halkına sunduğumuza inanıyorum. Her şeyden önce bu hizmetlerden yararlanan birer yurttaş olarak Burdur’un değiştiğine inanıyorum. Burdur değişmesi gerektiğine de inanıyorum. Daha yapacak çok işimiz var. Birlikte güzel şeyler yapacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. İftar yemeği, okunan dua ile ardından son buldu.
Burdur Belediyesi personeli için Serenler Otel’de iftar programı düzenlendi.

Burdur Belediyesi personeli için Serenler Otel’de iftar programı düzenlendi.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu, belediye meclis üyeleri ile belediye personeli katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak kocaman bir aileyiz. Hizmet etmeye gedik. Burdur’un kaybedecek zamanı yok. Kaliteli bir hizmet sunarak yaşanabilir bir kent oluşturma hedefiyle çalışıyoruz. Çalışmalarımızda mütevazi ama sonuçlarında iddialı bir belediye olduğumuzu kanıtladık. Son dönemde yaptığımız hizmet için bize verilen ödüller bunların göstergesidir. Bir taraftan borç öderken diğer taraftan da güzel hizmetleri Burdur Halkına sunduğumuza inanıyorum. Her şeyden önce bu hizmetlerden yararlanan birer yurttaş olarak Burdur’un değiştiğine inanıyorum. Burdur değişmesi gerektiğine de inanıyorum. Daha yapacak çok işimiz var. Birlikte güzel şeyler yapacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İftar yemeği, okunan dua ile ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.