Belediye Meclisi, 'Barış Pınarı Operasyonu' için Olağanüstü toplandı

21.10.2019 - 14:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediye Meclisi, 'Barış Pınarı Operasyonu' için Olağanüstü toplandı

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda, ‘Barış Pınarı Operasyonu’ desteklendi.   Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda; Ülkemizin istikrar, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan DAEŞ, PKK, PYD, YPG terör örgütlerinin yıkıcı faaliyetlerini sonlandırmak, yurtlarını baskı ve katliamlarla yitirmiş Suriyelilerin vatanlarına dönüşlerinin sağlanması amacıyla yapılan Barış Pınarı Operasyonu’nu destekleme hususu görüşüldü.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in açılış konuşması ile devam etti.   Belediye Başkanı Ali Orkun Ercegiz, toplantıda yaptığı konuşmada;   “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Kayıtsız şartsız bu harekatın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin atacağı adımların arkasındayız.” Dedi.   Başkan Ercengiz ayrıca; bir ülkemiz varsa öncelikle güçlü olmak zorunda olduğumuzu söyleyerek, kendi kendine yetebilen bir ülke olursak dışarıdan gelecek hiçbir tehditin bizi ilgilendirmeyeceğini vurguladı.   Toplantıda ayrıca, huzur haklarının alınmaması oy birliği ile kararlaştırıldı.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda, ‘Barış Pınarı Operasyonu’ desteklendi.

 

Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda; Ülkemizin istikrar, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan DAEŞ, PKK, PYD, YPG terör örgütlerinin yıkıcı faaliyetlerini sonlandırmak, yurtlarını baskı ve katliamlarla yitirmiş Suriyelilerin vatanlarına dönüşlerinin sağlanması amacıyla yapılan Barış Pınarı Operasyonu’nu destekleme hususu görüşüldü.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in açılış konuşması ile devam etti.

 

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercegiz, toplantıda yaptığı konuşmada;

 

“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Kayıtsız şartsız bu harekatın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin atacağı adımların arkasındayız.” Dedi.

 

Başkan Ercengiz ayrıca; bir ülkemiz varsa öncelikle güçlü olmak zorunda olduğumuzu söyleyerek, kendi kendine yetebilen bir ülke olursak dışarıdan gelecek hiçbir tehditin bizi ilgilendirmeyeceğini vurguladı.

 

Toplantıda ayrıca, huzur haklarının alınmaması oy birliği ile kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.