Belediye ağaç budama ve kesim çalışmalarına başladı

Yaşam 30.11.2019 - 09:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediye ağaç budama ve kesim çalışmalarına başladı

Trafik akışı ve yaya geçişlerine engel olan ya da olacağı düşünülen ağaçların budama ve gerek görüldüğü takdirde kesim işlemleri yapılması planlanıyor.
  Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen program ile il genelinde ağaç budama ve kesim çalışmaları başlatılıyor.   Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından il genelinde tüm mahallelerde kaldırım ve refüjlerde bulunan yaşlanmış, formu bozulmuş, trafik akışı ve yaya geçişlerine engel olan ya da olacağı düşünülen ağaçların budama ve gerek görüldüğü takdirde kesim işlemleri yapılması planlanıyor. Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, başlatacağı çalışma öncesi mahalle sakinlerinin bahçelerinde bulunan, trafiğe ya da yaya geçişine engel teşkil eden ağaçlarının yola ve kaldırıma gelen dallarını budamalarının yapılması konusunda duyuruda bulundu.    Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, mahalle sakinlerinin öncelikli olarak kendi bahçelerinde bulunan ağaçların, kaldırıma gelen dallarını budamaları konusunda rica bulundu.
Trafik akışı ve yaya geçişlerine engel olan ya da olacağı düşünülen ağaçların budama ve gerek görüldüğü takdirde kesim işlemleri yapılması planlanıyor.

 

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen program ile il genelinde ağaç budama ve kesim çalışmaları başlatılıyor.

 

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından il genelinde tüm mahallelerde kaldırım ve refüjlerde bulunan yaşlanmış, formu bozulmuş, trafik akışı ve yaya geçişlerine engel olan ya da olacağı düşünülen ağaçların budama ve gerek görüldüğü takdirde kesim işlemleri yapılması planlanıyor. Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, başlatacağı çalışma öncesi mahalle sakinlerinin bahçelerinde bulunan, trafiğe ya da yaya geçişine engel teşkil eden ağaçlarının yola ve kaldırıma gelen dallarını budamalarının yapılması konusunda duyuruda bulundu. 

 

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, mahalle sakinlerinin öncelikli olarak kendi bahçelerinde bulunan ağaçların, kaldırıma gelen dallarını budamaları konusunda rica bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.