BAYKAL, ANJİODAN YOĞUN BAKIMDA

Siyaset 16.10.2017 - 09:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAYKAL, ANJİODAN YOĞUN BAKIMDA

DENİZ BAYKAL, ANJİODAN YOĞUN BAKIMDA
CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ankara'da İbni Sina Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Baykal'a zatürre ve damar tıkanıklığı teşhisi konuldu. Durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapılmayan Baykal'a anjio yapıldığı öğrenildi. Baykal'ın hastanedeki tetkiklerinin devam ettiği bildirildi. Baykal'ın oğlu Hacettepe Üniversitesi Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Ataç Baykal'ın da hastanede Baykal'ın yanında bulunduğunu kaydedildi. ATEŞ: "HAYATİ TEHLİKESİ YOK" Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş'ten bir açıklama geldi. NTV canlı yayınına telefonla katılan Ateş, "Hayati tehlikesi yok. Tedavisi devam ediyor, doktor kontrolü altında. Sanırım kısa sürede sağlığına kavuşur" dedi. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Baykal'ın durumuyla ilgili bilgi aldı. Konuyla ilgili olarak Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'i bu sabah telefonla arayan Erdoğan'ın Baykal'ın sağlığına ilişkin Prof. İbiş'ten bilgi aldığı, durumu yakından takip ettiği belirtildi.
DENİZ BAYKAL, ANJİODAN YOĞUN BAKIMDA

CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara'da İbni Sina Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Baykal'a zatürre ve damar tıkanıklığı teşhisi konuldu.

Durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapılmayan Baykal'a anjio yapıldığı öğrenildi.

Baykal'ın hastanedeki tetkiklerinin devam ettiği bildirildi.

Baykal'ın oğlu Hacettepe Üniversitesi Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Ataç Baykal'ın da hastanede Baykal'ın yanında bulunduğunu kaydedildi.

ATEŞ: "HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş'ten bir açıklama geldi. NTV canlı yayınına telefonla katılan Ateş, "Hayati tehlikesi yok. Tedavisi devam ediyor, doktor kontrolü altında. Sanırım kısa sürede sağlığına kavuşur" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Baykal'ın durumuyla ilgili bilgi aldı. Konuyla ilgili olarak Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'i bu sabah telefonla arayan Erdoğan'ın Baykal'ın sağlığına ilişkin Prof. İbiş'ten bilgi aldığı, durumu yakından takip ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.