BATI AKDENİZ ÜNİVERSİTELERİ BİRLİĞİ İŞ BİRLİĞİ…

Kültür 25.12.2013 - 15:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BATI AKDENİZ ÜNİVERSİTELERİ BİRLİĞİ İŞ BİRLİĞİ…

Batı Akdeniz Üniversiteleri Birliği İş Birliği Protokolü Kapsamında Doğa Sporları Eğitimi Yapıldı
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri Doğa Sporları dersi kapsamında tırmanma eğitimi aldı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emrah ATAY ve Öğretim Görevlisi Sezgin KORKMAZ gözetiminde Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen doğa sporları eğitimde birinci sınıf öğrencileri, Süleyman Demirel Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü Akademik Danışmanı Ali ŞENKAYNAĞI ve eğitmenler tarafından yapay tırmanma duvarında tırmanma eğitimi aldılar. Gerçekleştirilen dört saatlik eğitim ile öğrencilerin doğa sporlarına olan ilgilerinin arttırılması hedefleniyor.
Batı Akdeniz Üniversiteleri Birliği İş Birliği Protokolü Kapsamında Doğa Sporları Eğitimi Yapıldı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri Doğa Sporları dersi kapsamında tırmanma eğitimi aldı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emrah ATAY ve Öğretim Görevlisi Sezgin KORKMAZ gözetiminde Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen doğa sporları eğitimde birinci sınıf öğrencileri, Süleyman Demirel Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü Akademik Danışmanı Ali ŞENKAYNAĞI ve eğitmenler tarafından yapay tırmanma duvarında tırmanma eğitimi aldılar.

Gerçekleştirilen dört saatlik eğitim ile öğrencilerin doğa sporlarına olan ilgilerinin arttırılması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.