BASKETBOL 2. LİGİ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 13:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BASKETBOL 2. LİGİ

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARŞISINDA GALİBİYET ARAYACAK
Basketbol 2. Ligi’nin 14’üncü hafta karşılaşmasında, kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediye’yi ağırlayacak olan Antalya Büyükşehir Belediyespor, galip gelerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Basketbol 2. Ligi’nde 14’üncü hafta mücadeleleri başlıyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Hacettepe Üniversitesi'ni 71-83 yenerek önemli bir galibiyet alan Antalya Büyükşehir Belediyespor, galibiyet sayısını 7'ye yükseltti. Ligin 10. sırasında yer alan Antalya Büyükşehir Belediyespor, bu hafta sonu 2. sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye'yi konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma 21 Aralık Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak.TARAFTARA ÇAĞRILigin önemli ekiplerinden İstanbul Büyükşehir’i konuk edecek olan turuncu-mavililer, kendi seyircisinin önünde oynamanın avantajını kullanarak galip gelen taraf olmak istiyor. Baş Antrenör olarak çıktığı ilk maçta galip gelen Ali Serhan Aydanarığ, "Geçen hafta önemli bir galibiyet aldık. Bu hafta ligin güçlü bir ekibine karşı mücadele edeceğiz. Evimizde oynayacağımız bu önemli karşılaşmaya tüm Antalyalı sporseverleri takımlarını desteklemesi için salona davet ediyorum" dedi.
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARŞISINDA GALİBİYET ARAYACAK

Basketbol 2. Ligi’nin 14’üncü hafta karşılaşmasında, kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediye’yi ağırlayacak olan Antalya Büyükşehir Belediyespor, galip gelerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. 
Basketbol 2. Ligi’nde 14’üncü hafta mücadeleleri başlıyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Hacettepe Üniversitesi'ni 71-83 yenerek önemli bir galibiyet alan Antalya Büyükşehir Belediyespor, galibiyet sayısını 7'ye yükseltti. Ligin 10. sırasında yer alan Antalya Büyükşehir Belediyespor, bu hafta sonu 2. sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye'yi konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma 21 Aralık Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak.

TARAFTARA ÇAĞRI
Ligin önemli ekiplerinden İstanbul Büyükşehir’i konuk edecek olan turuncu-mavililer, kendi seyircisinin önünde oynamanın avantajını kullanarak galip gelen taraf olmak istiyor. Baş Antrenör olarak çıktığı ilk maçta galip gelen Ali Serhan Aydanarığ, "Geçen hafta önemli bir galibiyet aldık. Bu hafta ligin güçlü bir ekibine karşı mücadele edeceğiz. Evimizde oynayacağımız bu önemli karşılaşmaya tüm Antalyalı sporseverleri takımlarını desteklemesi için salona davet ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.