Başkan Ercengiz, "Burdur için çok çalışmamız lazım"

Siyaset 07.04.2014 - 11:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Başkan Ercengiz, "Burdur için çok çalışmamız lazım"

Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Burdur için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla kahvaltıda buluştu. Küçük Sanayi Sitesi Salonu'nda düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı. Kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür eden Başkan Ercengiz, "Ben artık Burdur'un Belediye Başkanıyım. Bundan sonra hep birlikte olacağız ve sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Mahallelerimizin, esnafımızın, sanayicimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Sorunların çözümü için gerekli çalışmayı yapacağız" diye konuştu. Burdur Küçük Sanayi Sitesi'nde işyerlerinde yapılan tadilat nedeniyle sıkıntılı bir durumun söz konusu olduğunu belirten Başkan Ercengiz, "Sanayici esnafımızı tedirgin eden bu sorun için gerekli inceleme yapılması talimatını verdim. Hukuksal mücadeleyi mutlaka vereceğiz. Burdur Belediye Başkanı olarak elimden gelen bütün desteği vereceğim. Burdur için çok çalışmamız lazım. Ortak akılla sorunlara birlikte çözüm arayacağız." diye konuştu.  
Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Burdur için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla kahvaltıda buluştu.

Küçük Sanayi Sitesi Salonu'nda düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür eden Başkan Ercengiz, "Ben artık Burdur'un Belediye Başkanıyım. Bundan sonra hep birlikte olacağız ve sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Mahallelerimizin, esnafımızın, sanayicimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Sorunların çözümü için gerekli çalışmayı yapacağız" diye konuştu.

Burdur Küçük Sanayi Sitesi'nde işyerlerinde yapılan tadilat nedeniyle sıkıntılı bir durumun söz konusu olduğunu belirten Başkan Ercengiz, "Sanayici esnafımızı tedirgin eden bu sorun için gerekli inceleme yapılması talimatını verdim. Hukuksal mücadeleyi mutlaka vereceğiz. Burdur Belediye Başkanı olarak elimden gelen bütün desteği vereceğim. Burdur için çok çalışmamız lazım. Ortak akılla sorunlara birlikte çözüm arayacağız." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.