BAŞKAN BÖCEK’TEN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2013 - 14:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN BÖCEK’TEN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

BAŞKAN BÖCEK’TEN ÖĞRENCİLERE ZİYARET
İlçedeki okulların eksiklerini yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerin taleplerini dinlemek için okulları ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son olarak Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Böcek okullarda, bahçe düzenlemesi, temizlik, araç gereç eksiğinin giderilmesi ve boya gibi pek çok konuda destek olduklarını belirtti. Başkan Böcek, Türkiye’yi yarınlara taşıyacak olan gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.Başkan Böcek, ziyaretin ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
BAŞKAN BÖCEK’TEN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

İlçedeki okulların eksiklerini yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerin taleplerini dinlemek için okulları ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son olarak Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. 
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Böcek okullarda, bahçe düzenlemesi, temizlik, araç gereç eksiğinin giderilmesi ve boya gibi pek çok konuda destek olduklarını belirtti. Başkan Böcek, Türkiye’yi yarınlara taşıyacak olan gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Başkan Böcek, ziyaretin ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.