BAŞKAN AKKAYA KURUM ZİYARETLERİNDE

Siyaset 27.12.2013 - 14:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN AKKAYA KURUM ZİYARETLERİNDE

Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Ak Parti İl Teşkilâtı ile irlikte bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.
2014 Seçimlerinde Ak Parti’den 3. dönem adayı olan Başkan Akkaya, Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı İbrahim Ekici, Merkez İlçe Başkanı Ali Çoban, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Hilal ve teşkilat üyeleriyle birlikte Şeker Farikası, Devlet Su İşleri ve Akedaş’ı ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti ve herhangi bir sıkıntıları olup olmadığını sordu. Başkan Akkaya ve beraberindekiler ilk olarak Burdur Şeker Fabrikası’nda işçilerle biraraya geldi. Yemekhanede fabrika işçileri ile biraraya gelen Akkaya işçilerle sohbet etti. Daha sonra Fabrika Müdürü Abdulkadir Gülsün’ü ziyaret eden Ak Parti heyeti Gülsün’den Şeker Fabrikası hakkında bilgi aldı. Devlet Su İşleri 182. Şube Müdürlüğü’ne geçen Ak Parti heyeti burada Müdür Murat Altınkaya tarafından karşılandı. DSİ Şube Müdürü Murat Altınkaya DSİ’nin yaptığı çalışmalar hakkında Ak Parti heyetine bilgi verdi. Ak Parti Heyeti son olarak Akedaş Müdürlüğü’ne geçerek Müdür İrfan Ataman’ı ve çalışanları ziyaret etti.
Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Ak Parti İl Teşkilâtı ile irlikte bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

2014 Seçimlerinde Ak Parti’den 3. dönem adayı olan Başkan Akkaya, Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı İbrahim Ekici, Merkez İlçe Başkanı Ali Çoban, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Hilal ve teşkilat üyeleriyle birlikte Şeker Farikası, Devlet Su İşleri ve Akedaş’ı ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti ve herhangi bir sıkıntıları olup olmadığını sordu.

Başkan Akkaya ve beraberindekiler ilk olarak Burdur Şeker Fabrikası’nda işçilerle biraraya geldi. Yemekhanede fabrika işçileri ile biraraya gelen Akkaya işçilerle sohbet etti. Daha sonra Fabrika Müdürü Abdulkadir Gülsün’ü ziyaret eden Ak Parti heyeti Gülsün’den Şeker Fabrikası hakkında bilgi aldı.

Devlet Su İşleri 182. Şube Müdürlüğü’ne geçen Ak Parti heyeti burada Müdür Murat Altınkaya tarafından karşılandı. DSİ Şube Müdürü Murat Altınkaya DSİ’nin yaptığı çalışmalar hakkında Ak Parti heyetine bilgi verdi. Ak Parti Heyeti son olarak Akedaş Müdürlüğü’ne geçerek Müdür İrfan Ataman’ı ve çalışanları ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.