BAŞKAN AKAYDIN MİNİKLERLE BULUŞTU

Eğitim 27.12.2013 - 10:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN AKAYDIN MİNİKLERLE BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Ahatlı İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek, çeşitli hediyeler verdi.
Ahatlı İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, anasınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Mustafa Akaydın, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Başkan Akaydın, anasınıfına bir adet buzdolabı da bağışladı. Okul Müdürü Cemal Gençoğlu’na Atatürk portresi hediye eden Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, çalışmalarında başarılar diledi. ANASINIFLARINA KAHVALTI DESTEĞİ Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi’nin 80 okulda anasınıfına kahvaltılık malzeme desteği verdiğini belirterek, “5278 çocuğumuzun her gün kahvaltı ve süt ihtiyacı karşılıyoruz. Kahvaltı desteği verdiğimiz okullar sosyo-ekonomik düzeyi düşük i mahallelerde bulunuyor. Bazı okullarda kahvaltılık malzemeleri saklayacak buzdolabı olmadığı için, okullara da buzdolabı bağışında bulunuyoruz. Anasınıflarına oyuncak ve kitap desteğinde sağlayarak, geleceğimiz olan miniklere her türlü katkıyı sunuyoruz” dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Ahatlı İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek, çeşitli hediyeler verdi.

Ahatlı İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, anasınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Mustafa Akaydın, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Başkan Akaydın, anasınıfına bir adet buzdolabı da bağışladı. Okul Müdürü Cemal Gençoğlu’na Atatürk portresi hediye eden Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, çalışmalarında başarılar diledi.

ANASINIFLARINA KAHVALTI DESTEĞİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi’nin 80 okulda anasınıfına kahvaltılık malzeme desteği verdiğini belirterek, “5278 çocuğumuzun her gün kahvaltı ve süt ihtiyacı karşılıyoruz. Kahvaltı desteği verdiğimiz okullar sosyo-ekonomik düzeyi düşük i mahallelerde bulunuyor. Bazı okullarda kahvaltılık malzemeleri saklayacak buzdolabı olmadığı için, okullara da buzdolabı bağışında bulunuyoruz. Anasınıflarına oyuncak ve kitap desteğinde sağlayarak, geleceğimiz olan miniklere her türlü katkıyı sunuyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.