BAŞKAN YUSUF KEYİK: "VERGİ GELECEĞİMİZDİR

Ekonomi 24.02.2020 - 16:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN YUSUF KEYİK: "VERGİ GELECEĞİMİZDİR

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bu yıl 31.’si kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bu yıl 31.’si kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vergi bilincinin önemini vurgulayan Başkan Yusuf Keyik, mesajında: “Ülkemizde 1990 yılından itibaren her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Vergi Haftasında topluma götürülen tüm kamu hizmetleri için, gerekli kaynağın sağlanmasında, hayati önem arz eden Vergi Bilinci’nin yerleştirilmesi amaçlanmaktadır. Verginin; toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması önemlidir. Vergi Haftası’nın amacı da vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır. Vergi gelirleri tüm kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde gerekli olan ekonomik kaynağın sağlanmasında büyük önem taşımaktadır. Vergi geleceğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Vergi Dairesi çalışanlarının, tüm esnaf tüccar ve sanayicimizin 31. Vergi Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşerilerimize hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.  
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bu yıl 31.’si kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bu yıl 31.’si kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Vergi bilincinin önemini vurgulayan Başkan Yusuf Keyik, mesajında: “Ülkemizde 1990 yılından itibaren her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Vergi Haftasında topluma götürülen tüm kamu hizmetleri için, gerekli kaynağın sağlanmasında, hayati önem arz eden Vergi Bilinci’nin yerleştirilmesi amaçlanmaktadır. Verginin; toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması önemlidir. Vergi Haftası’nın amacı da vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır. Vergi gelirleri tüm kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde gerekli olan ekonomik kaynağın sağlanmasında büyük önem taşımaktadır. Vergi geleceğimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle Vergi Dairesi çalışanlarının, tüm esnaf tüccar ve sanayicimizin 31. Vergi Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşerilerimize hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.