BAŞKAN UYSAL, PAZARCI ESNAFIYLA BULUŞTU

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2019 - 15:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN UYSAL, PAZARCI ESNAFIYLA BULUŞTU

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde dernek ofisi açılışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda Uysal, Çağlayan Pazarı ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi
Başkan Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde geleneksel çiğ köfte günü düzenleyen Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve dernek ofisi açılışını gerçekleştiren Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin etkinliklerine katıldı. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde bulunan derneklerin üyelerine yönelik etkinliklerini yanı sıra Muratpaşa’ya ve Antalya’ya ilişkin güzel fikirler yürüteceklerinin altını çizen Başkan Uysal, “İnsanlar kendilerine en zıt gibi görünen fikirlerini bile o kadar zıt olmadığı birbirini yakından tanıyarak görecekler. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi, insanları birleştirmenin, bütünleştirmenin bir başka yolu” diye konuştu. Uysal, Çağlayan Pazarı’nı ziyaret etti Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı İsmail Öz’le birlikte pazar günleri kurulan Çağlayan Pazarı’nı ziyaret etti. Kapalı pazar yerini baştan sona gezip esnafa “Hayırlı işler” dileyen Uysal, esnaf ve mahallelilerin birlikte fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadı. Başkan Uysal, pazarda mahalle sakinleriyle birlikte ekonominin nabzını tuttu.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde dernek ofisi açılışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda Uysal, Çağlayan Pazarı ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi

Başkan Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde geleneksel çiğ köfte günü düzenleyen Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve dernek ofisi açılışını gerçekleştiren Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin etkinliklerine katıldı.

Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde bulunan derneklerin üyelerine yönelik etkinliklerini yanı sıra Muratpaşa’ya ve Antalya’ya ilişkin güzel fikirler yürüteceklerinin altını çizen Başkan Uysal, “İnsanlar kendilerine en zıt gibi görünen fikirlerini bile o kadar zıt olmadığı birbirini yakından tanıyarak görecekler. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi, insanları birleştirmenin, bütünleştirmenin bir başka yolu” diye konuştu.

Uysal, Çağlayan Pazarı’nı ziyaret etti

Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı İsmail Öz’le birlikte pazar günleri kurulan Çağlayan Pazarı’nı ziyaret etti.

Kapalı pazar yerini baştan sona gezip esnafa “Hayırlı işler” dileyen Uysal, esnaf ve mahallelilerin birlikte fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadı. Başkan Uysal, pazarda mahalle sakinleriyle birlikte ekonominin nabzını tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.