Başkan Şenel ve Eşine Silahlı Saldırı

Asayiş 20.04.2020 - 09:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Şenel ve Eşine Silahlı Saldırı

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel'e Silahlı Saldırı
Burdur’un Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda ayaklarından yaralandı. Burdur’un Yeşilova İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel (68)’in Koyunlar Çeşme Mahallesi’ndeki evine sabaha karşı 04.30 sıralarında (19 Nisan Pazar gününü 20 Nisan Pazartesi’ne bağlayan gece) gelen kimliği belirsiz kişi ve kişiler kapıya gelen Başkan Şenel’in sağ ve sol ayaklarına tabanca ile beş el ateş etti. Aynı kişiler başkanın eşi Fatma Şenel’in (64) de iki ayağını kurşunladıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Mümtaz Şenel ve eşi Yeşilova Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedaviye alındı. Vali Hasan Şıldak ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker Burdur Devlet Hastanesi’ne gelerek Başhekim Nedim Ongun’dan olayla ilgili bilgi aldı. Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’in sol diz, sol ayak ve sağ ayağından, eşinin ise sağ ve sol ayağından yaralı olduğunu belirten CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker “bugün sabah 04.35’te kimliği belirlenemeyen Kişi ya da kişilerce sayın Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel’in evine gelen kişi ya da kişiler kapıyı çalarak Polis olduklarını söyleyerek başkanımızı dışarıya çağırmışlar, kendisini ve eşini her iki ayaklarından kurşunlanmışlar. Şu an hayati bir tehlikeleri yok. Doktorlarımız tedavisini yürütmekte. Başkanımıza, eşine ve tüm camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. Valilikten yapılan açıklamaya göre;  Başkan Şenel ve eşinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu, olayla ilgili olarak şu an itibari ile  iki kişi gözaltına alındığı olayın aydınlanması ve failin yakalanması ile ilgili bütün imkanlar kullanılarak kapsamlı olarak tatkikatın  devam edildiği açıklandı.  
Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel'e Silahlı Saldırı

Burdur’un Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda ayaklarından yaralandı.

Burdur’un Yeşilova İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel (68)’in Koyunlar Çeşme Mahallesi’ndeki evine sabaha karşı 04.30 sıralarında (19 Nisan Pazar gününü 20 Nisan Pazartesi’ne bağlayan gece) gelen kimliği belirsiz kişi ve kişiler kapıya gelen Başkan Şenel’in sağ ve sol ayaklarına tabanca ile beş el ateş etti. Aynı kişiler başkanın eşi Fatma Şenel’in (64) de iki ayağını kurşunladıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Mümtaz Şenel ve eşi Yeşilova Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedaviye alındı.

Vali Hasan Şıldak ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker Burdur Devlet Hastanesi’ne gelerek Başhekim Nedim Ongun’dan olayla ilgili bilgi aldı.

Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’in sol diz, sol ayak ve sağ ayağından, eşinin ise sağ ve sol ayağından yaralı olduğunu belirten CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker “bugün sabah 04.35’te kimliği belirlenemeyen Kişi ya da kişilerce sayın Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel’in evine gelen kişi ya da kişiler kapıyı çalarak Polis olduklarını söyleyerek başkanımızı dışarıya çağırmışlar, kendisini ve eşini her iki ayaklarından kurşunlanmışlar. Şu an hayati bir tehlikeleri yok. Doktorlarımız tedavisini yürütmekte. Başkanımıza, eşine ve tüm camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre;  Başkan Şenel ve eşinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu, olayla ilgili olarak şu an itibari ile  iki kişi gözaltına alındığı olayın aydınlanması ve failin yakalanması ile ilgili bütün imkanlar kullanılarak kapsamlı olarak tatkikatın  devam edildiği açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.