Başkan Selimoğlu ve Yılmaz’dan Dergimize Ziyaret

Gündem 16.08.2019 - 16:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Selimoğlu ve Yılmaz’dan Dergimize Ziyaret

Başkan Selimoğlu ve Yılmaz’dan Dergimize Ziyaret
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Kemer AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı Haber’e ziyarette bulundular.   Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Kemer AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz Dergi Ayrıntı’yı ziyaret ederek Dergimizin İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş’la bir süre sohbet etti. Sohbette Türkiye ekonomisi ve Burdur siyaseti üzerine konuşulurken Karamanlı’nın ekonomik ve sosyal gelişimi üzerine fikir jimnastiği yapıldı. Cemalettin Bektaş da ziyaret için teşekkürlerini ifade etti.
Başkan Selimoğlu ve Yılmaz’dan Dergimize Ziyaret

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Kemer AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı Haber’e ziyarette bulundular.

 

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Kemer AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz Dergi Ayrıntı’yı ziyaret ederek Dergimizin İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş’la bir süre sohbet etti. Sohbette Türkiye ekonomisi ve Burdur siyaseti üzerine konuşulurken Karamanlı’nın ekonomik ve sosyal gelişimi üzerine fikir jimnastiği yapıldı.

Cemalettin Bektaş da ziyaret için teşekkürlerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.