BAŞKAN SELİMOĞLU ‘KARAMANLI BELEDİYESİ HER YERDE’

Gündem 02.01.2021 - 11:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘KARAMANLI BELEDİYESİ HER YERDE’

Karamanlı Belediyesinden Isparta’ya 5 tır kilit parke sevkiyatı başladı…
Burdur'un Karamanlı İlçesine kurulan kilit parke üretim tesisinde hem ilçenin ihtiyacını karşılıyor hem de şehir dışına satış yapılıyor.   Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Durmak, duraklamak, yorulmak yok diyerek Isparta'ya parke sevkiyatının başladığını duyurdu. Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Isparta İlimize 5 Tır ile Kilit Parke sevkiyatına başladık. Burdur’un en büyük ve en yüksek kapasiteli kilit parke tesisimizden üretime ve sevkiyata devam ediyoruz. Bayilerimizin ihtiyaçları için üretime devam ediyoruz. Üretimde ve sevkiyatta emeği geçen tüm personelime teşekkür ederim. Allah kaza bela vermesin inşallah. *** KARAMANLI BELEDİYESİ HER YERDE **      
Karamanlı Belediyesinden Isparta’ya 5 tır kilit parke sevkiyatı başladı…

Burdur'un Karamanlı İlçesine kurulan kilit parke üretim tesisinde hem ilçenin ihtiyacını karşılıyor hem de şehir dışına satış yapılıyor.

 

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Durmak, duraklamak, yorulmak yok diyerek Isparta'ya parke sevkiyatının başladığını duyurdu.

Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Isparta İlimize 5 Tır ile Kilit Parke sevkiyatına başladık. Burdur’un en büyük ve en yüksek kapasiteli kilit parke tesisimizden üretime ve sevkiyata devam ediyoruz. Bayilerimizin ihtiyaçları için üretime devam ediyoruz. Üretimde ve sevkiyatta emeği geçen tüm personelime teşekkür ederim. Allah kaza bela vermesin inşallah.
*** KARAMANLI BELEDİYESİ HER YERDE **

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.