BAŞKAN SELİMOĞLU İLÇESİNİ LİDER YAPMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gündem 27.10.2020 - 12:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU İLÇESİNİ LİDER YAPMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Burdur'un Karamanlı İlçesi Başkan Fatih Selimoğlu, öncülüğünde hak ettiği değere ulaşmak için emin adımlar ile ilerliyor...
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İlçeyi besicilikte lider yapma konusunda emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor. Modern ve örnek olacak besihane yapımı için arazi alımına tüm hızıyla devam eden Başkan Selimoğlu, 29. arazinin alındığını duyurdu.   Başkan Selimoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "BESİHANE ARAZİSİ ALIMINA DEVAM Bozdağ mevkiinde 29. arazimizi de anlaşmalı olarak satın aldık Belediye Başkanlığı olarak Bozdağ Mevkiinden ikinci 2.616.70 m2 araziyi m‘2 si 4.00 TL’den Toplam 10.466,80 TL’ye satın aldık. Toplam Arazimiz : 105.263,19 oldu Projemize destek vererek araziyi Belediyemize kazandıran Sıddaka ÇALIŞKANBAŞ, Durana TERZİ, Ali TERZİ ve Mustafa Terzi’ye şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim. Belediyemize, Besicilerimize ve Karamanlımıza Hayırlı olsun . ** KARAMANLI HALKI DESTEK OLACAK ** ** KARAMANLI MODERN ve ÖRNEK BESİCİLİK ALANINA KAVUŞACAK ** * KARAMANLI BESİCİLİK’DE LİDER OLACAK *"
Burdur'un Karamanlı İlçesi Başkan Fatih Selimoğlu, öncülüğünde hak ettiği değere ulaşmak için emin adımlar ile ilerliyor...

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İlçeyi besicilikte lider yapma konusunda emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor.

Modern ve örnek olacak besihane yapımı için arazi alımına tüm hızıyla devam eden Başkan Selimoğlu, 29. arazinin alındığını duyurdu.

 

Başkan Selimoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"BESİHANE ARAZİSİ ALIMINA DEVAM
Bozdağ mevkiinde 29. arazimizi de anlaşmalı olarak satın aldık
Belediye Başkanlığı olarak Bozdağ Mevkiinden ikinci 2.616.70 m2 araziyi m‘2 si 4.00 TL’den Toplam 10.466,80 TL’ye satın aldık.
Toplam Arazimiz : 105.263,19 oldu

Projemize destek vererek araziyi Belediyemize kazandıran Sıddaka ÇALIŞKANBAŞ, Durana TERZİ, Ali TERZİ ve Mustafa Terzi’ye şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim.
Belediyemize, Besicilerimize ve Karamanlımıza Hayırlı olsun .
** KARAMANLI HALKI DESTEK OLACAK **
** KARAMANLI MODERN ve ÖRNEK BESİCİLİK ALANINA KAVUŞACAK **
* KARAMANLI BESİCİLİK’DE LİDER OLACAK *"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.