Başkan Selimoğlu, Eğitimdeki Acı Reçeteyi Sordu

Eğitim 25.06.2019 - 09:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Selimoğlu, Eğitimdeki Acı Reçeteyi Sordu

Başkan Selimoğlu, Eğitimdeki Acı Reçeteyi Sordu
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak Burdur’un LGS’de başarısız olduğunu ve bunun sorumlusunun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait olduğunu söyledi. Başkan Selimoğlu açıklamasında 'EĞİTİMİN BAŞKENTİ BURDUR DA ACI REÇETE' Burdur’umuz LGS’de hızla BAŞARISIZLIĞA gidiyor. Burdur LGS (Liselere Geçiş Sınavı) de Türkiye 26. sı oldu. Geçen yıl 23. Olmuştuk, İl Milli Eğitiminin İlgisiz ve Bilgisizliği her geçen yıl bir zamanlar en başarılı İl Olan BURDUR’umuzun başarısızlık grafiğini yükseltiyor. Burdur’umuzun Eğitimde yıldan yıla daha fazla başarısızlığa gitmesi yerine Yönetimin gitmesi daha hayırlı olacaktır. Çünkü yeni yönetim, yeni heyecan ve tekrardan başarı demektir. 'NEDİR BU EĞİTİMDEKİ SON DURUM' BENCE BU SONUÇ SENİN “MAHMUT’UM" ifadelerini kullandı.
Başkan Selimoğlu, Eğitimdeki Acı Reçeteyi Sordu

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak Burdur’un LGS’de başarısız olduğunu ve bunun sorumlusunun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait olduğunu söyledi.

Başkan Selimoğlu açıklamasında 'EĞİTİMİN BAŞKENTİ BURDUR DA ACI REÇETE' Burdur’umuz LGS’de hızla BAŞARISIZLIĞA gidiyor. Burdur LGS (Liselere Geçiş Sınavı) de Türkiye 26. sı oldu. Geçen yıl 23. Olmuştuk, İl Milli Eğitiminin İlgisiz ve Bilgisizliği her geçen yıl bir zamanlar en başarılı İl Olan BURDUR’umuzun başarısızlık grafiğini yükseltiyor.

Burdur’umuzun Eğitimde yıldan yıla daha fazla başarısızlığa gitmesi yerine Yönetimin gitmesi daha hayırlı olacaktır. Çünkü yeni yönetim, yeni heyecan ve tekrardan başarı demektir. 'NEDİR BU EĞİTİMDEKİ SON DURUM' BENCE BU SONUÇ SENİN “MAHMUT’UM" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.