BAŞKAN SELİMOĞLU DUYURDU BESTEL KABAKLARI SATIŞA HAZIR

Gündem 26.10.2020 - 15:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU DUYURDU BESTEL KABAKLARI SATIŞA HAZIR

Sofraların tadı olacak bestel kabakların hasadı yapılması ile beraber Yörük çadırlarında satışa sunulmaya başlandı...
Karamanlı Belediyesi ile Karamanlı Ziraat Odasının ortaklaşa dikmiş oldukları Bestel Kabakları Ziraat Odasının Yörük Çadırında satışa sunuldu.   Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu Bestel Kabağının hasadı ile ilgili yaptığı paylaşımda, ‘’Belediye Başkanlığımızın tarlasına, Karamanlı Ziraat Odası Başkanlığı ile ortaklaşa dikmiş olduğumuz Kabaklarımızın hasadı yapıldı.  Kabakların yetişmesinde ve hasadında emeği geçen herkese şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim. Kabaklarımız Ziraat Odamızın Yörük çadırında satışa sunulmuştur. Fırsatı kaçırmadan alınız, afiyetle yiyiniz ‘’ dedi.  
Sofraların tadı olacak bestel kabakların hasadı yapılması ile beraber Yörük çadırlarında satışa sunulmaya başlandı...

Karamanlı Belediyesi ile Karamanlı Ziraat Odasının ortaklaşa dikmiş oldukları Bestel Kabakları Ziraat Odasının Yörük Çadırında satışa sunuldu.

 

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu Bestel Kabağının hasadı ile ilgili yaptığı paylaşımda, ‘’Belediye Başkanlığımızın tarlasına, Karamanlı Ziraat Odası Başkanlığı ile ortaklaşa dikmiş olduğumuz Kabaklarımızın hasadı yapıldı.  Kabakların yetişmesinde ve hasadında emeği geçen herkese şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim. Kabaklarımız Ziraat Odamızın Yörük çadırında satışa sunulmuştur. Fırsatı kaçırmadan alınız, afiyetle yiyiniz ‘’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.