BAŞKAN ÖKTE ‘BURDUR’UN EVLADINA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ’

Gündem 20.04.2021 - 12:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ÖKTE ‘BURDUR’UN EVLADINA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ’

BAŞKAN ÖKTE ‘BURDUR’UN EVLADINA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Abdullah Bahadır Alperen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçelinin tensipleri ile Siyasi Etik Kurulu üyesine atanarak yeni bir görev üstlendi.     Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyin, tensip ve takdirleri ile Parti Tüzüğümüzün 59. Maddesi uyarınca kurulan Siyasi Etik Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmiş bulunmaktadır. Ülkücü ve Milliyetçi Hareketin Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımıza Abdullah Bahadır Alperen Bey’e verdiği bu onurlu vazife için şükranlarımı sunuyorum. Burdur Milliyetçi Harekât Partisinin yaptığı il ve ilçe kongrelerinde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Abdullah Bahadır Alperen Bey’i tebrik ederim. Sayın Abdullah Bahardır Alperen Bey kendisini Burdur’un bir evladı olarak görmekte ve Burdur Milliyetçi Harekât Partisine devamlı destek olmaktadır. Bizler kendisini Burdur’un bir evladı olarak bilen dava arkadaşımız Abdullah Baharıdır Alperen’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi.
BAŞKAN ÖKTE ‘BURDUR’UN EVLADINA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ’

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Abdullah Bahadır Alperen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçelinin tensipleri ile Siyasi Etik Kurulu üyesine atanarak yeni bir görev üstlendi.

 

 

Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyin, tensip ve takdirleri ile Parti Tüzüğümüzün 59. Maddesi uyarınca kurulan Siyasi Etik Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmiş bulunmaktadır. Ülkücü ve Milliyetçi Hareketin Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımıza Abdullah Bahadır Alperen Bey’e verdiği bu onurlu vazife için şükranlarımı sunuyorum. Burdur Milliyetçi Harekât Partisinin yaptığı il ve ilçe kongrelerinde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Abdullah Bahadır Alperen Bey’i tebrik ederim. Sayın Abdullah Bahardır Alperen Bey kendisini Burdur’un bir evladı olarak görmekte ve Burdur Milliyetçi Harekât Partisine devamlı destek olmaktadır. Bizler kendisini Burdur’un bir evladı olarak bilen dava arkadaşımız Abdullah Baharıdır Alperen’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.