BAŞKAN MUTLU “TÜRK ADALETİNE GÜVENDİM”

Gündem 19.12.2018 - 13:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN MUTLU “TÜRK ADALETİNE GÜVENDİM”

Bucağın önemli iş adamlarından ve Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu üzerine atılan tüm suçlamalardan beraat ettiğini tüm basın mensuplarıyla paylaştı.
Bucak’ta düzenlenen basın toplantısına Süleyman Mutlu, Süleyman Mutlu’nun eşi ve avukatı Hüseyin Türker katıldı. Düzenlenen programda üzerine atılan tüm suçlamalardan aklandığını belirterek” Türk adaletine güvendim ve suçlamalardaki herhangi bir suçu işlemediğim için kendime güvendim. Bize destek olan herkes bu konuda suçlamalara maruz kaldı. Bu süreçte hepimiz üzüldük fakat aklandık. Bu süreçte bizi destekleyen suçsuzluğumuza inanan herkese teşekkür ederim” dedi Süleyman Mutlu’dan sonra söz alan Avukat Hüseyin Türker, Süleyman Mutlu hakkında oluşturulan dosyalarla ilgili ve hukuki sürecin ilerleyişi ile ilgili bilgiler sundu.
Bucağın önemli iş adamlarından ve Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu üzerine atılan tüm suçlamalardan beraat ettiğini tüm basın mensuplarıyla paylaştı.

Bucak’ta düzenlenen basın toplantısına Süleyman Mutlu, Süleyman Mutlu’nun eşi ve avukatı Hüseyin Türker katıldı.

Düzenlenen programda üzerine atılan tüm suçlamalardan aklandığını belirterek” Türk adaletine güvendim ve suçlamalardaki herhangi bir suçu işlemediğim için kendime güvendim. Bize destek olan herkes bu konuda suçlamalara maruz kaldı. Bu süreçte hepimiz üzüldük fakat aklandık. Bu süreçte bizi destekleyen suçsuzluğumuza inanan herkese teşekkür ederim” dedi

Süleyman Mutlu’dan sonra söz alan Avukat Hüseyin Türker, Süleyman Mutlu hakkında oluşturulan dosyalarla ilgili ve hukuki sürecin ilerleyişi ile ilgili bilgiler sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.